Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie România. Inconștiența ucide! Un apreciat chitarist, antivaccinist convins, a murit de COVID
Tragedie România. Inconștiența ucide! Un apreciat chitarist, antivaccinist convins, a murit de COVID

Tragedie România. Inconștiența ucide! Un apreciat chitarist, antivaccinist convins, a murit de COVID

Un component al trupei de rock Titan, din Iași, medic stomatolog și antivaccinist convins, a încetat din viață după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Medicul stomatolog Laur Fratostiteanu, cunoscut, mai ales iubitorilor de muzică rock a căzut victimă COVID-19. El a activat în cadrul trupei Titan, fiind unul dintre cie mai cunoscuți basiști din România.

Laur Fratostiteanu a murit de COVID, iar anunțul a fost făcut de un apropiat de-al său, tot medic, Lucian Burlea. Basistul trupei Titan din Iași era și un antivaccinist convins, fiind recunoscut pentru opiniile sale radicale.

„În dimineața asta, mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență”, a scris medicul Lucian Burlea pe Facebook.

Un antivaccinist convins

El și-a continuat mesajul cu o descriere a prietenului său, trecându-i în revistă calitățile și fără a omite că acesta era poziționat împotriva vaccinului anti-COVID.

„Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani. A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupa la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a mai scris Lucian Burlea pe pagina de Facebook.

Statisticile COVID din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat, coform statisticilor oficiale, un număr de 523 de decese provocate de COVID-19.

„În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.765 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 204 sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, în intervalul 25.10.2021 (10:00) – 26.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 523 decese (260 bărbaţi şi 263 femei), din care 12 anterioare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: