Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe râul Mureș. Un bărbat s-a înecat, iar fiul său de 12 ani este în continuare căutat
Tragedie pe râul Mureș. Un bărbat s-a înecat, iar fiul său de 12 ani este în continuare căutat

Tragedie pe râul Mureș. Un bărbat s-a înecat, iar fiul său de 12 ani este în continuare căutat

Poliţiştii şi scafandrii au declanșat, joi, căutările unui băiat în vârstă de 12 ani şi a tatălui său, de 55 de ani ,pe cursul râului Mureş, în zona comunei Burjuc, după ce hainele celor doi şi un telefon au fost găsite pe malul apei. Bărbatul a decedat.

Poliţiştii şi scafandrii au declanșat, joi, căutările unui băiat în vârstă de 12 ani şi a tatălui său, de 55 de ani ,pe cursul râului Mureş, în zona comunei Burjuc, după ce hainele celor doi cât și un telefon mobil au fost găsite pe malul apei.

Potrivit unei informații de ultimă oră, din nefericire, bărbatul de 55 de ani a fost găsit mort. Pentru băiatul de 12 ani căutarea continuă și la aceeată oră.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, pe malul Mureşului au fost găsite articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente şi un telefon mobil, despre care s-a stabilit că aparţin bărbatului şi fiului său, care locuiesc în comuna Burjuc.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia şi angajaţi ai Primăriei Burjuc care, împreună cu mai mulţi pompieri militari din cadrul ISU Hunedoara şi cu scafandrii din cadrul ISU Sibiu, efectuează căutări în vederea găsirii celor două persoane dispărute în râul Mureș. Pentru căutarea celor doi au fost folosiţi şi câinii de urmă.

Autoritățile au făcut publice semnalmentele celor două persoane.

Bărbatul de 55 de ani se numeşte Ion Stoian, are aproximativ 170 de centimetri înălţime, 75-80 de kilograme, ochi căprui, mustaţă neagră, păr negru tuns scurt, constituţie atletică, iar pe umărul drept are un tatuaj în formă de dragon de culoare roşu cu negru. Ultima dată, acesta a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastră, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

Căutarea băiatului de 12 ani continuă

Copilul de 12 ani se numeşte Emanuel Sebastian Stoian, are 155 de centimetri înălţime, 45-50 de kilograme, ochi verzi, păr şaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei nu se cunoaşte cu ce articole vestimentare era îmbrăcat.

Toate persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.