Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pe litoralul spaniol. A murit încercând să salveze un alt suflet. Soția lui a filmat totul VIDEO
Tragedie pe litoralul spaniol. A murit încercând să salveze un alt suflet. Soția lui a filmat totul VIDEO

Tragedie pe litoralul spaniol. A murit încercând să salveze un alt suflet. Soția lui a filmat totul VIDEO

O înregistrare video surprinde momentul șocant în care un bărbat, în vârstă de 29 de ani, este luat de ape, în timp ce încerca să salveze o femeie de la înec. Tânărul dispare în adâncuri, înghițit de un val uriaș, sub privirile îngrozite ale soției, care a filmat incidentul.

Moartea unui antrenor de fitness rus, care încerca să salveze o femeie din valuri, a fost filmată de propria soție. Această tragedie s-a petrecut în Spania, în timp ce cuplul se afla într-o vacanță, pe Costa Blanca. Antrenorul de fitness, în vârstă de 29 de ani, a intrat în apă încercând să salveze o altă femeie, prietenă a cuplului, de la înec.

Danila Gagarin şi soţia sa practicau sărituri în apele învolburate, fără să țină cont de furtuna care devasta coasta. cei doi tocmai ieșiseră din apă, la mal, când s-a apropiat o amică din Finlanda. Aceasta a sărit în apă, dorind să urmeze exemplul celor doi. Femeia nu a ținut cont că marea era foarte agitată, iar valurile erau foarte puternice.

Tânăra a sărit în mare, iar valurile și curenții au acoperit-o împiedicând-o să revină la mal. În acest moment, văzând-o cum se chinuie să supraviețuiască la suprafața apei, antrenorul de fitness s-a aruncat în apă ca să o salveze.

Tragedia a fost filmată de soția antrenorului de fitness

Antrenorul rus i-a sărit în ajutor și era cât pe ce să o salveze. Cei doi au reușit să ajungă pe un bolovan, în mijlocul valurilor, urmând să revină la mal. Soția lui Danila a filmat tot incidentul, disperată că nu poate interveni în favoarea soțului său.

Doar că, așa cum se vede și pe filmare, în secunda următoare, un alt val, gigantic s-a prăvălit peste ei și i-a acoperit, lovindu-i de pietre. Ei nu au reușit să se redreseze și au fost trași în adâncuri, de marea învolburată.

 

Cadsavrele au fost recuperate după câteva zile

Cadavrele celor doi au fost găsite de autoritățile din Spania abia după câteva zile de căutări, când furtuna s-a mai liniștit.

Întreaga scenă a tragediei a fost filmată de soţia sportivului, care spera că va înregistra o nouă performanță a acestuia.

De altfel, cu câteva ore înainte de nenorocire, femeia a scris pe Instagram că este un timp potrivit pentru sărituri în apă: „Vântul e puternic, valurile sunt puternice, e timpul potrivit pentru sărituri”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: