Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în ziua nunții. Mirele a murit într-un grav accident de circulație
Tragedie în ziua nunții. Mirele a murit într-un grav accident de circulație

Tragedie în ziua nunții. Mirele a murit într-un grav accident de circulație

Un tânăr a murit într-un accident de circulație chiar în ziua în care urma să se căsătorească, cu câteva ore înainte de ceremonie.

S-a întâmplat într-o localitate din Irlanda, sâmbătă dimineață, când mașina în care se afla tânărul a lovit un stâlp. După această tragedie, tânăra mireasă, devastată de durere a spus că-l va iubi pentru totdeauna, după cum relatează publicația irishexaminer.com.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, Myles Harty avea programată ceremonia de cununie sâmbătă, într-o biserică din localitatea Limerick, în care domicilia. Cu câteva ore înainte să se înfățișeze în fața preotului, alături de iubita sa, Kate Quilligan, s-a întâmplat o mare tragedie.

Mașina în care se afla acesta, împreună cu alte două persoane, s-a izbit de un stâlp, în localitatea Cragmore. În urma acestui accident rutier, viitorul mire și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea pasager a fost internat de urgență la Spitalul din Limerick, în stare destul de gravă. Șoferul, un adolescent, a fost arestat de poliția locală, după cum relatează Irish Examiner.

Viitoarea mireasă a aflat despre nenorocire în timp ce se pregătea să meargă la biserică, unde urma să se oficieze ceremonia. De altfel, în fața acesteia s-au strâns câteva sute de rude și prieteni în așteptarea fericitului eveniment. Nunta s-a transformat, însă, într-o ceremonie de înmormântare.

Nunta s-a transformat într-o ceremonie de înmormântare

Îndurerată, tânăra logodnică, Kate Quilligan, a mers la biserică, la locația în care ar fi trebuit să se desfășoare nunta pentru a-și lua rămas bun de la iubitul său. Acolo le-a dat vestea tristă și nuntașilor care erau pregătiți să sărbătorească.

„Acolo ar fi trebuit să sărbătorim cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar, în schimb, a fost cea mai rea”, a spus tânăra, adăugând că îl va iubi, pentru totdeauna, indiferent de ceea ce va urm pe cel ce urma să-i fie soț.

Cele câteva sute de membri ai familiei și prieteni care urmau să participe la nuntă au rămas în fața bisericii, pentru a-i cinsti memoria tânărului decedat. În locul marșului nupțial, la boxe s-au auzit imnuri triste, de înmormântare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: