Evenimentul Zilei > International > Tragedie în timpul unui spectacol, la Teatrul Bolsoi din Moscova. Un artist de 37 de ani a murit pe scenă, în mijlocul spectacolului
Tragedie în timpul unui spectacol, la Teatrul Bolsoi din Moscova. Un artist de 37 de ani a murit pe scenă, în mijlocul spectacolului

Tragedie în timpul unui spectacol, la Teatrul Bolsoi din Moscova. Un artist de 37 de ani a murit pe scenă, în mijlocul spectacolului

Dramă petrecută la celebrul Teatru Bolsoi din capitala Rusiei, acolo unde un artist a murit după ce a fost lovit de o bucată de decor, în timpul spectacolului.

Tragedie la Teatrul Bolșoi din Moscova, după ce un artist a murit, sâmbătă, din cauza unui accident ce s-a petrecut pe scenă. Reprezentanții Teatrul Bolşoi au afirmat că accidentul a avut loc în timpul unei schimbări de decoruri la spectacolul de operă Sadko.

Nu a fost comunicat numele persoanei care a decedat lovită de un decor. Se știe doar că artistul avea 37 de ani

„Reprezentaţia a fost oprită imediat şi publicului i s-a cerut să părăsească sala”, a anunțat serviciul de presă al teatrului pentru agenţia Interfax. Comitetul de Investigaţii din Moscova a menţionat într-un comunicat că cercetează moartea a unui artist în vârstă de 37 de ani.

Comitetul nu a oferit detalii despre numele victimei, dar a adăugat că bărbatul și-a pierdut viața înainte ca o ambulanţă să sosească la teatru. Conform presei de la Moscova, artistul a murit strivit de un decor care a căzut. Acest accident mortal nu este singura tragedie care a avut loc pe scena celebrului teatru.

În iulie 2013, un violonist a murit după ce a căzut în fosa orchestrei. Viktor Sedov era un veteran al orchestrei teatrului de operă, acolo unde a cântat timp de aproape patru decenii. Și era un nume extrem de popular la Teatrul Bolsoi din capitala Rusiei.

Incident șocant, în urma căruia agresorul a fost trimis la închisoare pentru șase ani, iar victima s-a ales cu mari probleme de vedere

Aici s-a petrecut și un incident șocant. În anul 2011, magistrații unui tribunal din Moscova au decis să-l trimită după gratii pe solistul de balet Pavel Dmitrichenko pentru o perioadă de șase ani, după ce s-a descoperit că acesta a organizat un atac cu acid sulfuric asupra directorului artistic al companiei, Serghei Filin, în fața apartamentului său din Moscova. Victima a avut mari probleme, iar vederea i-a fost grav afectată, în urma atacului.