Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în sporturile cu motor. Cristian Predoi a murit. Un teribil accident i-a pus capăt vieții. FOTO
Tragedie în sporturile cu motor. Cristian Predoi a murit. Un teribil accident i-a pus capăt vieții. FOTO

Tragedie în sporturile cu motor. Cristian Predoi a murit. Un teribil accident i-a pus capăt vieții. FOTO

Jurnalistul moto Cristian Predoi a murit, vineri, 16 iulie, în urma unui accident suferit în timp ce se deplasa cu o motocicletă. Bărbatul a pierdut controlul și s-a izbit frontal de un autoturism. Cadrele medicale nu au reușit să îl salveze.

Jurnalistul moto Cristian Predoi, cunoscut motociclist din România, a murit, vineri, 16 iulie, ca urmare a unui accident produs în județul Suceava. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea și s-a izbit într-un autoturism.

Cadrele sanitare nu au reușit să îl salveze, deși, potrivit primelor informații, acesta se afla încă în viață când echipa medicală a intervenit la locul accidentului. Cristian Predoi ar fi suferit leziuni interne grave, care ar fi condus la deces.

Potrivit ultimei postări de pe rețelele de socializare, Cristian Predoi, originar din Otopeni, se afla, cu șapte ore înainte de accident, la Toplița.

Motociclistul Cristian Predoi a murit

Zi de doliu în lumea motociclismului. Jurnalistul Cristian Predoi, pasionat de călătorii și aventuri, s-a stins, vineri, ca urmare a unui accident tragic produs pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava. Bărbatul a pierdut controlul asupra motocicletei BMW de capacitate cilindrică pe care o conducea.

În urma situației nefericite ce a avut loc într-o curbă a rutei urmate de Predoi, motociclistul s-a izbit frontal într-un autoturism, fiind ulterior proiectat într-un gard.

La fața locului au intervenit autoritățile, inclusiv o echipă de cadre medicale. Presa locală notează că la momentul în care cadrele sanitare au intervenit, bărbatul se afla încă în viață. În timp ce era transportat către o unitate medicală, Cristian Predoi a semnalat dureri foarte puternice și a murit – probabil din cauza unor leziuni interne grave, spune presa locală.

Cine a fost Cristian Predoi

Jurnalistul moto Cristian Predoi a fost cunoscut pentru pasiunea sa pentru aventuri și motociclete. Bărbatul a deținut cel mai citit site moto din România și a fost patron al unei firme de profil. Recent, el a călătorit în Alpi, cu o motocicletă BMW R18, despre care spunea că îi oferă o nouă perspectivă, în funcție de traseul urmat.

”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect „. Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, s-a exprimat Cristian Predoi, la începutul lunii iulie, potrivit Antena3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.