Evenimentul Zilei > International > Tragedie în Pakistan, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie și cel puțin 18 pasageri au murit. VIDEO
Tragedie în Pakistan, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie și cel puțin 18 pasageri au murit. VIDEO

Tragedie în Pakistan, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie și cel puțin 18 pasageri au murit. VIDEO

Un accident rutier de proporții a făcut multe victime, în Pakistan, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie, pentru că șoferul a pierdut controlul.

Un autobuz care transporta zeci de pelerini ce se întorceau de la o ceremonie religioasă a căzut, vineri, într-o prăpastie în sud-vestul Pakistanului, accidentul făcând cel puţin 18 morţi în rândul pasagerilor, potrivit unui oficial citat de AFP.

Accident foarte grav în Pakistan, cel puțin 18 pasageri au murit în urma căzăturii. 41 de persoane au suferit răni foarte grave și luptă pentru supraviețuire

Accidentul s-a produs în zori într-o zonă izolată din regiunea Balucistan, potrivit oficialului, Bashir Bazai, care a mai spus că 41 de persoane au fost de asemenea rănite.

Potrivi sursei citate, şoferul conducea prea repede şi a pierdut controlul vehiculului. Pakistanul are un număr record de accidente mortale cauzate de starea proastă a drumurilor, de vehiculele slab întreţinute şi de şofatul periculos.

O altă tragedie s-a înregistrat în această săptămână în această țară. Două trenuri au fost implicate

Peste 60 de persoane au murit de asemenea în această săptămână într-un dublu accident – deraiere şi apoi ciocnire – între două trenuri care veneau din direcţii opuse în sudul ţării, conform Agerpres.

Trenul Sir Syed Express s-a ciocnit cu Millat Express între staţiile de cale ferată Reti şi Daharki din Ghotki. Operațiunile de salvare sunt în plnă desfășurare la locul accidentului. Autoritățile pakistaneze spun că este posibil ca numărul morților să fie mai mare.

Grav accident feroviar în Pakistan, zeci de victime înregistrate după impactul devastator

Usman Abdullah, ofiţer de poliţie în districtul Ghotki din provincia Sindh, a declarat pentru reprezentanții mass-media că 50 de oameni ar fi răniți și că operațiune de salvare a lor este dificilă. Potrivit acestuia, localnicii, echipele de salvare şi poliţia transportă pasagerii morţi şi răniţi la spitalele din apropierea zonei de impact.

„Este o misiune dificilă. Va fi nevoie de timp pentru a folosi utilaje grele pentru a elibera cetățenii încă prinși în vagoanele distruse”, a spus Usman Abdullah.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: