Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Maramureș. O mamă cu grave afecțiuni psihice și-a omorât cei doi copii. Unul avea doar patru luni
Tragedie în Maramureș. O mamă cu grave afecțiuni psihice și-a omorât cei doi copii. Unul avea doar patru luni

Tragedie în Maramureș. O mamă cu grave afecțiuni psihice și-a omorât cei doi copii. Unul avea doar patru luni

O mamă din localitatea Ruşor, judeţul Maramureş şi-a omorât cei doi copii, unul în vârstă de patru luni şi altul de aproape doi ani.

IPJ Maramureș a fost sesizat prin 112 despre faptul că, o femeie, cu grave afecțiuni psihice, a aplicat mai multe lovituri pe corp celor doi copii minori, de 4 luni, respectiv 1 an și 8 luni, provocându-le decesul.

Nu se știe cauza acestui gest. Femeia a fost preluată de poliție, urmând să fie dusă la spitalul din Sighetul Marmației pentru experitza de specialitate.

Anul trecut, o altă tragedie a avut loc în Maramureș. O femeie în vârstă de 42 de ani, fost cadru didactic, și-a omorât copilul în vârstă de 10 ani, iar apoi a încercat să se sinucidă.

Femeia a fost salvată de echipajul SMURD, dar pentru copil nu s-a mai putut face nimic. Copilul a fost sufocat în somn. Mama trăia singură cu cei doi copii – cel de 10 ani și celălalt de 4 ani – fiind

Știre în curs de actualizare.