Evenimentul Zilei > Sport > Tragedie în lumea fotbalului. Un fundaș celebru, mort la doar 35 de ani. FOTO
Tragedie în lumea fotbalului. Un fundaș celebru, mort la doar 35 de ani. FOTO

Tragedie în lumea fotbalului. Un fundaș celebru, mort la doar 35 de ani. FOTO

Fundașul englez Samuel Oji, născut la Londra, a crescut în cadrul academiei Arsenal înainte de a semna primul său contract cu Birmingham City în 2004.

Fundaşul englez Samuel Oji, fost jucător la Arsenal Londra şi la Birmingham, a murit în noaptea de sâmbătă la doar 35 de ani. Samuel Oji a început fotbalul la Arsenal, club pentru care a evoluat până la vârsta de 19 ani.

Clubul a transmis: Am dori ca oamenii să respecte intimitatea familiei sale și a prietenilor apropiați în acest moment foarte dificil. Clubul va publica detalii suplimentare în timp util. Putem cere tuturor să se abțină de la a mai posta comentarii. Mulțumesc!

Omagiile au curs pentru Oji din toată lumea fotbalului

Au început să curgă mesaje de condoleanţe, făcându-se în special trimitere către soţia şi copiii fotbalistului care au suferit o lovitură atât de dură. Unul dintre primii mari jucători care au trimis mesaje de condoleanţe a fost Lee Hendrie, fost internaţional englez, şi fost jucător la Aston Villa, Sheffield United, Leicester, dar şi fost jucător Highgate United, clubul pentru care a jucat şi Oji în ultimii ani ai carierei.

Fosta vedetă Lee Hendrie, a scris pe Twitter: „Este atât de trist să aud veștile despre marele om @ SamuelOji_24. Unul dintre cei mai drăguți tipi pe care-i întâlnești pe teren și în afara lui. Gândindu-mă la familie. A plecat. RIP Om Mare.

Clubul Limerick FC: Știri tragice în această dimineață, deoarece fostul jucător al Limerick FC Samuel Oji a decedat.

Sam a fost un jucător remarcabil și, mai important, o persoană remarcabilă, semnează Stuart Taylor. Condoleanțe sincere clubului, familiei sale, prietenilor și celor dragi. RIP.

Leyton Orient a transmis pe Twitter: „Suntem profund întristați să aflăm vestea că fostul jucător Sam Oji a murit.

Highgate United have confirmed the passing of their captain, Samuel Oji

A trecut pe la Birmingham, Doncaster Rovers, Leyton Orient, Limerick sau Galway United. De-a lungul carierei a fost evaluat în permanenţă la 75.000 de euro, indiferent că a evoluat la cluburi din Anglia, Irlanda sau Suedia.

Pe finalul carierei a ajuns la Highgate United, grupare pentru care a semnat în august 2018. În cei trei ani petrecuţi la Highgate United, Samuel Oji a devenit liderul, căpitanul şi vedeta echipei. Totuşi, în ultimele luni, Oji a avut de suferit din cauza unei boli crunte.

Reprezentanţii clubului Highgate United au anunţat decesul fotbalistului

De altfel, reprezentanţii clubului Highgate United au anunţat, sâmbătă dimineaţa, decesul lui Oji, deşi vineri seara se dădeau asigurări că fotbalistul continuă să lupte pentru viaţa lui.

Gândul nostru este cu cel mai apropiat și mai drag de Sam în acest moment dificil. Odihnește-te în pace, Sam. Birmingham City a adăugat: Clubul este devastat când a auzit de moartea fostului jucător Sam Oji, în vârstă de 35 de ani. Gândurile tuturor celor de la #BCFC sunt alături de familia și prietenii lui Sam în acest moment extrem de dificil, relatează Mirror.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: