Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în județul Cluj. Trei persoane au murit într-un accident cumplit. FOTO
Tragedie în județul Cluj. Trei persoane au murit într-un accident cumplit. FOTO

Tragedie în județul Cluj. Trei persoane au murit într-un accident cumplit. FOTO

Un accident grav, soldat cu moartea a trei persoane, a avut loc, miercuri, în județul Cluj.

UPDATE: ISU Cluj transmite o veste foarte tristă. O fetiță în vârstă de șase ani a murit.

Pompierii au găsit la fața locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viața. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiță de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la fața locului și a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ.

O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1E60 între localitățile Huedin și Brăișor. Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor rămași blocați în autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la fața locului.

Știre inițială: Un accident grav a avut loc în județul Cluj, miercuri, 23 iunie, între localitățile Morlaca – Hodiș, la o intersecție cu DC 126, anunță IPJ Cluj. Tragedia a fost soldată cu decesul a trei persoane, dintre care unul este minor.

Accident grav în Cluj

Un accident mortal a avut loc, miercuri, pe DN1 E60. O mașină a intrat în coliziune cu un TIR. Practic, camionul a urcat peste mașină, iar tragedia s-a soldat cu moartea a trei persoane, doi adulți și un copil.

Autoturismul se afla în deplasare spre municipiul Cluj-Napoca.

Din ultimele informații transmise de IPJ Cluj, traficul din zonă este blocat.

foto: Ruben Coblisan

„În prezent, la fața locului se desfășoară activități de cercetare”, a mai comunicat IPJ Cluj.

foto: Ruben Coblisan