Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în județul Brașov. 4 persoane și-au pierdut viața într-un oribil accident
Tragedie în județul Brașov. 4 persoane și-au pierdut viața într-un oribil accident

Tragedie în județul Brașov. 4 persoane și-au pierdut viața într-un oribil accident

O coliziune frontală între un autoturism și un TIR, petrecută vineri dimineață, în județul Brașov, s-a soldat cu 4 victime.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion. În urma impactului devastator, 4 persoane au murit. Accidentul s-a petrecut pe DN 13, la  ieșirea din Rotbav spre Maierus.

Traficul rutier a fost restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. ISU Brașov precizează că două dintre victime erau încarcerate. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă.

”Pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la kilometrul 22, la ieşire din localitatea Rotbav, judeţul Braşov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, eveniment soldat cu decesul a 4 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

“În urma impactului au rezultat 4 victime, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestora. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a spus comisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit presei locale.

Sursa foto: Newsbv.ro

Sursa video: Brașov TV

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: