Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Indonezia. Un bărbat a fost omorât de crocodilii pe care îi hrănea
Tragedie în Indonezia. Un bărbat a fost omorât de crocodilii pe care îi hrănea

Tragedie în Indonezia. Un bărbat a fost omorât de crocodilii pe care îi hrănea

Un bărbat din Indonezia a fost omorât de crocodilii pe care obișnuia să-i hrănească în fiecare zi.

Bărbatul era lucrător la un sit minier de pe insula indoneziană Belitung și avea obiceiul să le aducă de mâncare crocodililor care își fac veacul pe lângă un lac ce ține de sit-ul minier. El a fost ucis de periculoasele reptile, după cum au anunțat autoritățile locale din zonă, în cursul dimineții de luni, 21 iunie.

Lucrătorul, care se numea Juperi Ahmad, în vârstă de 53 de ani, a fost dat dispărut, vineri, în timp ce lucra la o ecluză pe un lac al sitului minier din districtul Dendang. Autoritățile din Indonezia care au fost sesizate de urgență au început să-l caute prin zonă. Trupul acestuia a fost descoperit a doua zi, sâmbătă, mutilat, în zona în care mergea de obicei să hrănească crocodilii.

Bărbatul ocrotea crocodilii

Informația a fost prezentată de Danu Wahyudi, şeful agenţiei locale de căutare şi salvare, care a explicat cum a fost descoperit trupul neînsuflețit.

„Localnicii ne-au spus că deseori hrănea crocodili acolo”, a explicat şeful agenţiei locale de căutare şi salvare

Un coleg de serviciu al victimei a povestit că Juperi Ahmad era pasionat de crocodilii pe care îi hrănea și că l-a certat adesea pentru că încerca să-i îndepărteze din zona respectivă.

„Spunea că ar trebui să-i hrănim, ca să nu ne deranjeze. De multe ori îi hrănea cu câini”, a declarat colegul său citat de Tribunnews.com.

Oamenii cad periodic victime crocodililor indonezieni

Astfel de scene, cu oameni uciși și devorați de crocodili se petrec cu regularitate în Indonezia. În urmă cu un an, o femeie a fost ucisă și mâncată în timp ce ea pescuia într-un râu din Kalimantanul de Nord, Indonezia.

Scena a fost văzută de mai multe persoane care au privit cum reptila își înfășura fălcile în jurul corpului și o trăgea sub apă.

La câteva ore, reptila a fost capturată și omorâtă, la rândul ei, de oameni, iar aceștia au scos din stomacul ei mai multe bucăți din trupul femeii.