Evenimentul Zilei > Monden > Tragedie fără margini! Un bucătar a murit după ce a căzut în propria ciorbă. A suferit arsuri foarte grave
Tragedie fără margini! Un bucătar a murit după ce a căzut în propria ciorbă. A suferit arsuri foarte grave

Tragedie fără margini! Un bucătar a murit după ce a căzut în propria ciorbă. A suferit arsuri foarte grave

Un bucătar din Irak, în vârstă de 25 de ani, și-a pierdut viața după ce a suferit un accident grav în timp ce pregătea o ciorbă la o nuntă.

Accident fatal pentru un bucătar din Irak. Bărbatul și-a pierdut viața în timp ce pregătea mâncare pentru o nuntă și a căzut într-un ceaun de mari dimensiuni, plin cu ciorbă de pui. Bucătarul avea 25 de ani și a suferit arsuri foarte grave, pe 70% din suprafața corpului. Ajuns la spital, nu a mai putut fi salvat de medici și a murit la câteva zile după acest accident bizar.

Lucra de opt ani ca bucătar, dar o clipă de neatenție l-a costat viața. Pregătea o ciorbă pentru o nuntă, într-un vas de mari dimensiuni

Bărbatul avea o experiență de opt ani ca bucătar și se ocupa de pregătirea meniului de nuntă pentru unul dintre cele mai mari localuri destinate unor astfel de evenimente din districtul Zakho, aflat în partea de nord-est a Irakului, conform insider.com.

Bucătarul era căsătorit și avea trei copii. Arsurile i-au fost fatale

La începutul lunii iunie, în timp ce amesteca într-un ceaun uriaș în care fierbea o ciorbă de pui, tânărul bucătar a alunecat și a căzut în vasul care clocotea. Bărbatul a fost transportat imediat la spital și internat de urgență, însă a murit la câteva zile după incident din cauza arsurilor grave. Bucătarul era căsătorit și avea trei copii, cel mai mic fiind în vârstă de 6 luni, după cum a precizat sursa citată.

„Prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări şi alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”, a spus o rudă a victimei în cadrul unei transmisii live a reţelei de televiziune Rudaw,

În România, în luna martie, celebrul bucătar Adrian Pop a murit la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde a fost adus în stare de incoştienţă şi cu o lovitură la cap, stabilindu-se că anterior a participat la o petrecere la care au fost şi prezenţi şi doi poliţişti.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: