Evenimentul Zilei > International > Tragedie aviatică. Un aparat de zbor s-a rupt în două, cel puțin 16 persoane au murit
Tragedie aviatică. Un aparat de zbor s-a rupt în două, cel puțin 16 persoane au murit

Tragedie aviatică. Un aparat de zbor s-a rupt în două, cel puțin 16 persoane au murit

Un accident aviatic a fost înregistrat, duminică, pe teritoriul Rusiei, după ce un aparat de zbor s-a rupt în două și cel puțin 16 oameni au murit.

Un avion care transporta paraşutişti civili s-a prăbuşit, astăzi, în centrul Rusiei, conform unui anunț făcut de oficialii Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă. După cum se precizează în primele informații, se pare că 16 persoane au murit.

23 de persoane se aflau la bordul avionului care s-a prăbușit Se pare că cel puțin 16 dintre ele și-au pierdut viața în urma impactului

Un număr de 23 de persoane se aflau la bordul avionului, care s-a prăbuşit la ora locală 9:23 (6:23 GMT) în Republica Tatarstan, a precizat ministerul pe Telegram. Şapte persoane au fost salvate, iar în cazul celorlalţi 16 pasageri nu există „niciun semn de viaţă”, a declarat un reprezentant al ministerului pentru agenţia RIA Novosti.

Aparatul de zbor s-a rupt în două, supraviețuitorii au ajuns de urgență la spital

Aparatul de zbor de tip L-410 s-a rupt în două, conform imaginilor transmise de minister. Cei şapte supravieţuitori au fost spitalizaţi, iar unul dintre ei se află „în stare gravă”, conform Agerpres.

Agenţia de ştiri Interfax a anunţat iniţial, citând o sursă, că 19 persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestui incident, iar alte trei au fost rănite. Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că la bordul avionului se aflau 23 de persoane, conform agenţiei de presă RIA.