Evenimentul Zilei > Social > TRAGEDIA care a ȘOCAT Oradea. Fiul unui DIRECTOR de spital a MURIT SUBIT la 17 ani. NU s-a mai putut face NIMIC
TRAGEDIA care a ȘOCAT Oradea. Fiul unui DIRECTOR de spital a MURIT SUBIT la 17 ani. NU s-a mai putut face NIMIC

TRAGEDIA care a ȘOCAT Oradea. Fiul unui DIRECTOR de spital a MURIT SUBIT la 17 ani. NU s-a mai putut face NIMIC

Familia directorului de la Spitalul Municipal din Oradea a fost lovită de o tragedie îngrozitoare. Fiul acestuia, în vârstă de doar 17 ani, a murit joi seara, după ce i s-a făcut rău.

Potrivit portalului ebihoreanul.ro, adolescentul a fost transportat la spital, joi seara, în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat.

Joi seară, în jurul orei 21, băiatul s-a dus la părinții lui și le-a zis ca nu se simte bine. Aceştia au bănuit că e vorba de o răceală, dar când i-au dus medicamente, l-au găsit inconştient.

Tânărul a ajuns cu o ambunanță la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea. Preluat în stop cardio-respirator, el a fost resuscitat de medici timp de o oră, dar fără rezultat. Tânărul nu avusese până acum probleme de natură medicală.

Cauza morţii urmează să fie stabilită în urma autopsiei. Deşi a intervenit din cauze medicale, decesul tânărului va fi anchetat de Poliţie şi Parchet, pentru că moartea a fost subită, în cazul unei persoane atât de tinere. „Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii împotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmează să se stabilească în urma necropsiei, dar nu există suspiciuni de omor”, a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Ştefan Barabaş era elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Iosif Vulcan" din Oradea şi fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Călin Barabaş.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: