Evenimentul Zilei > Social > Tragedia de la Ploiești se repetă. O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etaj. Ce făcea mama în acest timp
Tragedia de la Ploiești se repetă. O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etaj. Ce făcea mama în acest timp

Tragedia de la Ploiești se repetă. O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etaj. Ce făcea mama în acest timp

La mai puțin de o săptămână de la tragedia din Ploiești, o fetiță din Iași, în vârstă de doi ani, a căzut în gol de la etajul 2 al blocului în care locuia, luni, 16 august.

O fetiță în vârstă de doi ani a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuia, în timp ce mama sa întindea haine pe balcon. Tragedia a avut loc în Rediu Tătar, judeţul Iaşi. Minora a încercat să se sprijine de plasa de țânțari de la geam, însă, din nefericire, a căzut în gol.

Tragedie în Iași. O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etajul 2

Copila a suferit mai multe răni grave, potrivit cadrelor medicale. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași, a transmis că la sosirea echipajului medical la locul accidentului, minora era conștientă, însă a suferit mai multe răni grave.

„Am trimis un echipaj cu medic acolo. Fetița era conștientă, dar evident în stare de șoc post-traumatic. Prin cădere accidentala, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu hematom frontal, o contuzie toraco-abdominală dreaptă puternică, contuzie cot drept și contuzie glezna stângă.

A fost dusă pentru investigații și tratament de specialitate la Spitalul de Copii Sfânta Maria. Acolo se va hotărî dacă este nevoie de vreo intervenție chirurgicală.

Nu știm dacă este în afara oricărui pericol în acest moment, deoarece trebuie făcute tomografie, radiografia, care să pună ulterior în evidență leziuni ale organelor interne. La preluare, era conștientă. Copiii se pot deteriora rapid. În același timp, își și pot reveni rapid”, a transmis medicul-șef UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Doi gemeni au murit după ce au căzut de la fereastra unui apartament din Ploieşti

Amintim că miercuri, 11 august, în jurul orei 20.30, doi copii gemeni, o fată și un băiat, cu vârsta tot de doi ani și trei luni, au decedat, după ce au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament din Ploiești. Mama copiilor ar fi fost prinsă cu alte activități atunci când s-a întâmplat tragedia. Ea făcea live pe Facebook și asculta manele cu volumul dat la maximum.

Martorii care au asistat la tragedia celor doi copii au  intrat în stare de șoc. Unii dintre trecători au mai avut prezența de spirit de-a spuna la 112, dar impactul cu solul a fost mult prea puternic, iar micuții au murit pe loc. Medicii nu au mai putut decât să constate decesele. „Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculț”, a povestit o femeie.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: