Evenimentul Zilei > Monden > Tragedia care îi putea curma viața lui Teo Trandafir. „Nu mai sunt același om”
Tragedia care îi putea curma viața lui Teo Trandafir. „Nu mai sunt același om”

Tragedia care îi putea curma viața lui Teo Trandafir. „Nu mai sunt același om”

În urmă cu zece ani, Teo Trandafir era pe cale să își piardă viața. Deși a trecut prin momente extrem de dificile, vedeta nu s-a certat niciodată cu Divinitatea. Teo Trandafir a mărturisit că viața i s-a schimbat din acel moment și a a avut de învățat o serie de lecții valoroase din această experiență. 

Teo Trandafir a vorbit despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în urma experienței trăite în urmă cu zece ani. „Am ajuns la concluzia că cea mai valoroasă lecție este să nu fii bolnav, să te menții sănătos. Am învățat, într-adevăr, ceva despre care chiar recent vorbeam cu cineva. Acum trăiesc intenționat, trăiesc pentru că vreau. Înainte trăiam pentru că așa trebuia. Acum știu ce vreau cu mine. Că se va întâmpla sau nu, este altă discuție…”, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir nu s-a certat niciodată cu Divinitatea. „De ce eu?”

Întrebată dacă în urma experienței sale, i-a cerut vreodată socoteală lui Dumnezeu pentru cele întâmplate, Teo Trandafir a negat vehement. „Nicio secundă. I-am mulțumit lui Dumnezeu că nu a fost copilul meu. Motivul a fost pur egoist. Dacă Maiei i se rupe o unghie, eu sufăr ca un câine. Nu aș fi putut supraviețui dacă i s-ar fi întâmplat copilului meu ceva rău. Ar fi fost două vieți în joc. Așa a fost cea mai bună variantă, ca de obicei, aleasă de Dumnezeu, și nu s-a pierdut niciuna”, a declarat Teo Trandafir.

Schimbările prin care a trecut vedeta nu au fost doar de natură fizică, ci și psihică, însă viața nu i s-a schimbat la 180 de grade, așa cum se vehiculează uneori, potrivit afirmațiilor vedetei. „Am înțeles că nu mai sunt același om, că nu mai pot face aceleași lucruri, că nu voi mai fi niciodată cine am fost, că mintea mea nu va mai fi niciodată aceeași, sentimentele mele la fel. Lista de prieteni nu am modificat-o eu, s-a modificat singură. Nimeni nu își face curat în lista de prieteni, ei se triază singuri.

„Nu am fost dezamăgită”. Ce s-a întâmplat cu prietenii lui Teo 

În momentul în care, aflat la necaz, nu sare nimeni să te ajute, înseamnă că este problema ta. Nu am fost dezamăgită, pentru că nu m-am amăgit. Nimeni nu-mi spusese că va sări să mă ajute dacă pățesc ceva. Cum să te dezamăgească cineva care nu ți-a promis nimic, nu îți datorează nimic?”, s-a exprimat vedeta.

Teo a mai menționat că nimeni nu datorează nimic nimănui pe lume. Oamenii nu sunt obligați să te amăgească, dar nici să te ridice în slăvi, a punctat Teo. „E clar că am făcut ceva bun, dacă, în secunda când nimeni nu îmi datora nimic, a sărit un om și m-a salvat, a mai sărit un om și m-a ajutat, a mai sărit un om și m-a angajat. Dacă m-aș fi purtat urât cu toată lumea, m-aș fi gândit numai la mine și la faptul că omenirea îmi datorează mie, și eu ei – nu, nu ar fi sărit nimeni și viața mea, într-adevăr, s-ar fi schimbat la 180 de grade. Viața mea este mai bună acum decât era înainte”, a spus Teo pentru viva.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.