Bărbatul ar fi trebuit să îi lase pe copii la creşă, dar s-a dus direct la muncă. La finalul programului i-a găsit fără suflare în autoturismul încins.

Bărbatul de 39 de ani lucrează ca asistent social într-un spital şi a plecat dimineaţa de acasă împreună cu cei trei copii ai săi. L-a lăsat pe băiatul cel mare la grădiniţă, dar a uitat de gemeni, după cum spun anchetatorii.

„În loc să-i ducă pe cei doi copii de un an la creşă, a condus drept la locul său de muncă, unde a ajuns în jur de ora 8 dimineaţa. A parcat maşina şi şi-a continuat programul. Când s-a întors la maşină, aproximativ opt ore mai târziu, a mers câteva străzi şi şi-a dat seama că cei doi copii erau încă în maşină”, a declarat procurorul.

Omul a tras pe dreapta şi a ieşit îngrozit din autoturism, sub ochii martorilor.

Martor: „Ieşeam din clădire şi l-am văzut mergând în jurul maşinii urlând şi strigând. Am putut auzi doar ceva de genul: „Nu e vina mea, e un accident”, a spus unul din martori.

Poliţiştii şi medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au mai putut să facă nimic pentru micuți. Aceştia îşi dăduseră ultima suflare în maşina încinsă de soare şi fără aerisire.

Tatăl a fost încătuşat şi dus la audieri. Avocatul lui spune că bărbatul este încă în stare de şoc după moartea copiilor săi.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost neintenţionat. A fost regretabil, groaznic şi tragic”, a declarat avocatul.

 

Te-ar putea interesa și: