Evenimentul Zilei > Social > Tragedia care a șocat Bihorul. Un copil de doar 13 ani și-a luat viața. Ce spun vecinii
Tragedia care a șocat Bihorul. Un copil de doar 13 ani și-a luat viața. Ce spun vecinii

Tragedia care a șocat Bihorul. Un copil de doar 13 ani și-a luat viața. Ce spun vecinii

Un caz înfiorător de suicid adolescentin a avut loc într-o localitate din județul Bihor. Un băiat în vârstă de 13 ani s-a spânzurat, luni, în podul casei părinteşti din comuna Roşia, judeţul Bihor. 

„Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. Este vorba despre un băiat de 13 ani din Roşia. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a precizat Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Băiatul ar fi fost afectat de plecarea de acasă a mamei

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuş. În cauză nu există suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracţiuni.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis la faţa locului, însă băiatul nu a putut fi salvat, a confirmat dr. Liciniu Venter, managerul SAJ Bihor.

Oamenii din sat spun că băiatul a fost, probabil, afectat de faptul că, în urmă cu circa o săptămână, mama băiatului şi cu unul dintre cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Mama copilului ar fi fost determinată să părăsească domiciliul în urma scandalurior din familie, susțin oamenii din zonă. Astfel, doi băieţi au rămas doar cu tatăl lor acasă, relatează ebihoreanul.ro.

Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și detaliile acestui suicid care a îndoliat familia copilului și localitatea altfel înfloritoare în care a avut loc acest caz regretabil și dureros.

Caz asemănător în județul Suceava

Copilul, de 12 ani din localitatea Bogdănești, județul Suceava aflat în grija unui asistent maternal, şi-a pus capăt zilelor, în urma unei discuții cu o rudă.

Acesta a fost găsit spânzurat, într-una dintre anexele gospodăriei. Asistentul maternal a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din cuplă, fiind cercetări în desfășurare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au petrecut evenimentele.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: