Evenimentul Zilei > Social > Trafic infernal în București. Festivalul SAGA blochează bulevardele. Ce restricții de circulație s-au impus în Capitală
Trafic infernal în București. Festivalul SAGA blochează bulevardele. Ce restricții de circulație s-au impus în Capitală

Trafic infernal în București. Festivalul SAGA blochează bulevardele. Ce restricții de circulație s-au impus în Capitală

Traficul din nordul municipiului București este complet blocat. Șoferii circulă bară la bară, în urma restricțiilor de circulație impuse în Capitală, ca urmare a desfășurării festivalului de muzică electronică SAGA, aprobat de primarul Nicușor Dan.

Restricții de trafic în București. Primăria Capitalei a anunțat închiderea a câteva bulevarde în perioada 10-12 septembrie 2021, pe fondul Saga Music Festival care va fi susținut la Romaero. Cu ocazia desfășurării acestui eveniment, Comisia Tehnică de Circulație a aprobat mai multe restricții de circulație.

Trafic infernal în București. Festivalul SAGA închide bulevardele

Până duminică, 12 septembrie, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Ficusului, porțiunea de drum aflată între Bulevardul Aerogării și accesul în incinta Romaero.

În perioada 10 septembrie, ora 00:00 și până pe 13 septembrie, ora 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe calea de rulare a tramvaiului, pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.

În zilele 10 – 11 septembrie, 11 – 12 septembrie, 12 – 13 septembrie, între orele 12:00 – 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.

Noi reglementări pe Bulevardul Aerogării. Ce au stabilit organizatorii festivalului

„Organizatorii festivalului din Capitală vor asigura o bandă specială pentru deplasarea autospecialelor în regim de urgență, pe Bulevardul Aerogării, pe sensul dinspre DN1 spre Strada Nicolae Caramfil”, a mai transmis Primăria Municipiului București.

Pe Bulevardul Aerogării, între DN1 și Bulevardul Ficusului, autobuzele STB vor avea asigurat accesul pentru retragerea la autobază, a mai transmis Primăria București.

Până duminică, 12 septembrie, când festivalul de muzică electronică SAGA se va încheia, vor fi rezervate parcările aflate pe Bulevardul Ficusului, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și accesul în incinta Romaero și de pe Bulevardul Aerogării, între Bulevardul Ficusului și Șoseaua București – Ploiești.

Inițial, festivalul de muzică electronică SAGA ar fi trebuit să aibă loc în Parcul Izvor din municipiul București, însă cu trei săptămâni înainte de debutul evenimentului aprobat de primarul Nicușor Dan, organizatorii au anunțat că acesta trebuie să aibă loc într-un spațiu mult mai mare și mai neconvențional. Astfel, festivalul de muzică electronică SAGA se va desfășura la Romaero.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: