Evenimentul Zilei > Actualitate > Tradiţii pătate. La dansul caprei, VERSURILE INDECENTE SPUSE DE COPII sunt ignorate de adulţi: “PUNE-I MÂNA PE **** să vezi că nu face fiţe.”
Tradiţii pătate. La dansul caprei, VERSURILE INDECENTE SPUSE DE COPII sunt ignorate de adulţi: “PUNE-I MÂNA PE **** să vezi că nu face fiţe.”

Tradiţii pătate. La dansul caprei, VERSURILE INDECENTE SPUSE DE COPII sunt ignorate de adulţi: “PUNE-I MÂNA PE **** să vezi că nu face fiţe.”

Tradiţiile nu mai sunt ce erau odată, iar acest aspect devine din ce în ce mai clar în fiecare iarnă.

În acest an, unul dintre exemplele negative au fost date de mai mulţi copii cu vârste între şapte şi 14 ani, care l-au colindat luni pe şeful CJ Suceava, Cătălin Nechifor. Nimic neobişnuit până acum, cu excepţia unor versuri indecent strecurate în dansul caprei.

“Pune-i mâna pe ţ**e să vezi că nu face fiţe” şi “Bagă mâna între picioare ca să vezi ce pulpă are”, au fost câteva dintre versurile tratate cu îngăduinţă de învăţătoarea ce însoţea copiii. “În ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii”, a fost reacţia acesteia la cele menţionate mai sus, conform Mediafax.

Vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care a condus colindătorii la uşa preşedintelui CJ Suceava, a explicat că aceştia au venit din proprie iniţiativă.

Învăţătoarea din comuna Baia a precizat că versurile fac parte dintr-un cântec popular din zona Humorului şi că nu vede nimic nepotrivit în acestea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.