Evenimentul Zilei > Actualitate > TRĂDARE grea în turstul INTACT! Vedeta a SEMNAT cu Kanal D
TRĂDARE grea în turstul INTACT! Vedeta a SEMNAT cu Kanal D

TRĂDARE grea în turstul INTACT! Vedeta a SEMNAT cu Kanal D

Cunoscutul om de televiziune Daniel Buzdugan va debuta miercuri, 6 februarie, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, ca jurat cu drepturi depline.

El a spus că și-a dorit să facă parte din acest show, informează cancan.ro.

„Ma simt foarte bine cu cei trei jurati, niste specialisti in styling. Ma simt ca un baiat venit de la o echipa din divizia a treia care are sansa sa stea langa oamenii care fac legea in moda. Nu ma pricep la moda, dar cand ma uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi «vocea poporului» la «Bravo, ai stil!», voi fi ca o persoana care se uita la acest show din fata televizorului. 

Comentariile in ceea ce  priveste tinutele vestimentare vor fi ca si cum as vorbi cu prietenii mei cu care urmaresc emisiunea. Pentru mine a fost o onoare sa fiu la «Bravo, ai stil!». Nu de putine ori m-am intrebat oare cum ar fi sa fac parte din acest show, sa am un rol, asa ca visul mi s-a implinit. Stiti cum se spune, ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. A fost o experienta minunata si as repeta-o oricand”, a spus Daniel Buzdugan.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: