Evenimentul Zilei > Social > Totul pentru obstrucționarea emisiunii lui Ionuț Cristache, România9. Reacția vedetei TV
Totul pentru obstrucționarea emisiunii lui Ionuț Cristache, România9. Reacția vedetei TV

Totul pentru obstrucționarea emisiunii lui Ionuț Cristache, România9. Reacția vedetei TV

Incomodul moderator al emisiunii de la TVR, România9, Ionuț Cristache, a declarat că va continua munca și totodată lupta, indiferent de greutățile întâmpinate. Deși avea audiență bună, emisiunea sa a fost mutată în grila TV, la o oră cel puțin ciudată. 

Astfel, de la 21 iunie, emisiunea România9, pe care Ionuţ Cristache o modera pe TVR, va fi mutată de la ora 21:00 la ora 17:00 cu toate că a înregistrat audienţe bune în comparaţie cu alte producţii similare.

Pe o rețea de socializare, Ionuț Cristache a ținut să le mulțumească telespectatorilor asigurându-i că nu va abandona, după cinci ani ,emisiunea și va continua tot la TVR, deși „s-au străduit unii și alții să blocheze acest lucru”. Oricum, emisiunea a fost suspendată în aceste zile.

El i-a asigurat însă pe fani că nu a „capitulat” și că „fiecare este liber să-și aleagă strategia de luptă”.

„Emisiunea nu se oprește. Continuăm împreună!”

„Din motive editoriale, straine de orice vointa personala, in seara aceasta nu am putut sa fiu in fata dumneavostra, sa va multumesc pentru aceasta calatorie minunata de aproape 5 ani in care am plecat impreuna! Ea nu se opreste! Continuam impreuna si de la 17.00, de luni, 21 iunie, tot la Televiziunea Publica, oricat de tare s-au straduit unii si altii sa blocheze acest lucru!

Nu o sa incep sa insir cifre, audiente, recorduri. Despre ele au vorbit , in aceste zile si saptamani, oameni de la care nu aveam nicio asteptare si au facut-o la modul profesionist si obiectiv. De la voi am o singura asteptare, sa ne fiti alaturi si de la 17.00! Atat cat va tine de noi, vom fi in direct si vom vorbi la fel de tare si la fel de raspicat in numele vostru! Pentru toti acesti ani #Romania9 va multumeste! #Tvr1

P.S va multumesc pentru miile de mesaje si telefoane. Nu m-am blazat, nu am capitulat, fiecare e liber sa-si aleaga strategia de lupta.

P.P.S si pentru ca am fost pusi in locul unei telenovele sud-coreene, ne-am facut si noi un promo in acord cu abordarea editoriala! #play #like #share #Romania9 #Romania17 #LibertateaPresei”, a scris Ionuț Cristache, joi, pe pagina sa de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: