Totul despre sex, trei ani intarziere

Totul despre sex, trei ani intarziere

Serialul de televiziune "Totul despre sex", castigator a sapte Premii Emmy si opt Globuri de Aur, revine anul viitor pe marile ecrane.

Filmarile au inceput la sfarsitul lunii septembrie, in New York.

Fanii serialului „Totul despre sex” pot rasufla usurati. Cele patru prietene, interpretate de Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) si Cynthia Nixon (Miranda), s-au reunit pentru filmul cu acelasi nume. Premiera este programata anul viitor, pe 30 mai.

Nunta si dezastru

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele patru femei care locuiesc in New York vorbesc despre dorintele si fanteziile lor erotice, dar la fel de bine isi exprima si  convingerile sau parerile. Discutiile sincere despre dragoste si sexualitate, mai ales in contextul unei femei singure, reprezinta linia pe care merge aceasta comedie.

Scenariul si regia sunt semnate de Michael Patrick King, iar alaturi de cele patru bine-cunoscute actrite o vom putea vedea pe Jennifer Hudson (Louise), in rolul asistentei personale a lui Carrie. Filmul ii readuce insa si pe actorii Jason Lewis (Smith Jerrod) si Chris Noth (Mr. Big), iar o surpriza o constituie aparitia primarului Michael Bloomberg.

Dupa ce, in ultimul episod al serialului, Carrie si Mr. Big isi declara dragostea la Paris, in film cei doi se vor casatori. Potrivit publicatiei „Daily Mail”, producatorii au decis sa filmeze doua finaluri diferite. Primul prezinta cuplul fericit, iar o alta teorie este cea a unui vis, care ar explica de ce Charlotte apare gravida cand, in realitate, ea nu poate avea copii. Scena a fost filmata in Catedrala St. Patrick din New York, iar Carrie a fost insotita de cele trei prietene ale ei. Publicatia „New York Daily News” sustine ca scena nuntii a fost un dezastru, iar echipa doreste reluarea acesteia cat mai curand posibil.

Banii, pe primul loc

Initial, productia era programata la finalul anului 2004, dar Kim Cattrall a refuzat sa semneze contractul pentru un onorariu mai mic decat cel pe care urma sa-l primeasca Sarah Jessica Parker, de altfel si producator executiv. 

Intr-un interviu acordat revistei „Reveal” cu putin timp inainte de a accepta sa intre din nou in pielea Samanthei Jones, Cattrall a declarat ca se va intoarce pe platourile de filmare doar din motive financiare. „Rolul imi este drag si m-am simtit bine interpretandu-l, dar securitatea financiara este mai importanta. Intotdeauna este vorba despre bani. Cand am decis ca nu voi juca in film, pentru ca suma pe care urma sa o primesc era modica, am fost criticata de cativa dintre colegii mei”, spune actrita. Cattrall a mai precizat ca este incantata de varsta personajului sau. „Mi-am dorit ca Samantha sa implineasca 50 de ani in film si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Ma bucur ca nu isi ascunde varsta. Dupa 50 de ani, poti sa fii in continuare femeie, sa faci cumparaturi, sa ai prieteni, sa iei pranzul in oras. La 50 de ani poti sa iubesti si sa fii iubita.”

Tinute cosmopolite

Intr-un interviu acordat revistei „Elle”, Sarah Jessica Parker spune ca nu ii este usor sa revina la silueta pe care a avut-o in serial. „La filmari purtam tocuri pana la 20 de ore pe zi. Acum fac asta mult mai putin timp, iar genunchii mei sunt distrusi”, a declarat actrita. Relatia pe care o are cu cele trei costaruri este destul de rece, iar de la finalizarea filmarilor pentru serial, cele patru nu au stat in aceeasi incapere.

Tinutele cosmopolite pe care actritele le poarta au semnaturi celebre precum Oscar de la Renta, Prada, Ferragamo, Zac Posen, Dior sau Marni.

ECHIPA

Actori in filmul „Totul despre sex” > Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw).

> Kim Cattrall (Samantha Jones).

> Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt).

> Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

> Chris Noth (Mr. Big).

> Evan Handler (Harry Goldenblatt).

> Jennifer Hudson (Louise).

> Jason Lewis (Smith Jerrod).

> David Eigenberg (Steve Brady).

> Willie Garson (Stanford Blatch).

> Mario Cantone (Anthony Marantino).

> Michael Bloomberg isi interpreteaza propriul rol. KIRSTEN DAVIS

Romantica Charlotte York

> Este dealer de arta.

> Este cea mai conservatoare si cea mai optimista din grup, romantica, dar si cea care il cauta pe „printul din poveste”.

> Considera reintoarcerea pe platourile de filmare coplesitoare. „Inainte sa facem filmul ne gandeam ca suntem pregatiti, ca ne vom descurca, pentru ca am mai facut asta. Adevarul este ca nu eram pregatiti sa lucram la o asemenea intensitate”, spune ea.

SARAH JESSICA PARKER

Carrie Bradshaw si Mr. Big

> Este naratoarea fiecarui episod al serialului, structurat in jurul gandurilor pe care le scrie saptamanal

intr-un ziar, la rubrica „Totul despre sex”.

> Este cunoscuta pentru stilul vestimentar extravagant pe care il are.

> Desi este implicata in mai multe relatii de lunga durata, cea mai complicata si incurcata este cea pe care o are cu Mr. Big. Samantha Jones are sute de suflete-pereche

CYNTHIA NIXON Miranda Hobbes si cei 42 de barbati din viata ei > Este avocat si are o parere cinica despre relatii si barbati.

> Este confidenta si cea mai buna prietena a lui Carrie.

> Dupa nasterea fiului ei, devine dependenta de munca, dar gaseste rapid o balanta intre cariera, postura de mama si singuratate.

> Recunoaste la un moment dat ca s-a culcat cu 42 de barbati.

                            KIM CATTRALL                                  

Samantha Jones are sute de suflete-pereche   

> Samantha este o femeie de afaceri de succes. Este cea mai in varsta, sigura si are cel mai mult sex-appeal din cele patru. Se autoproclama "try-sexual", adica incearca orice in materie de sex, macar odata.

> Are apetitul sexual al unei nimfomane si evita sa se implice emotional.

> Considera ca are sute de suflete-pereche si le cere partenerilor ei sa plece la o ora dupa o partida de sex.