Evenimentul Zilei > Social > „Totul despre sex“, secretele unui film aşteptat
„Totul despre sex“, secretele unui film aşteptat

„Totul despre sex“, secretele unui film aşteptat

După patru ani de la ultimul episod din serialul de televiziune „Sex and the City“, cele patru protagoniste, interpretate de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon se întorc. De data aceasta însă pe marile ecrane. Iar povestea lor nu mai este doar despre sex.

Milioane de femei din întreaga lume aşteaptă lansarea filmului „Totul despre sex“ pentru a afla ce mai fac Carrie, Miranda, Samantha şi Charlotte. Serialul „Totul despre sex“, care a avut un succes uimitor în Statele Unite şi nu numai, s-a regăsit şi în grila câtorva dintre televiziunile româneşti. Aşa a început pasiunea româncelor pentru povestea celor patru femei care se luptă să scape de toate tabuurile vieţii intime, vorbind deschis despre dorinţele şi fanteziile lor.

Mizând pe strălucirea vieţii trăite în New York, serialul le-a arătat compatrioatelor noastre nişte personaje cu care fiecare dintre ele vor să se identifice. Aşa se explică succesul serialului, care se va reflecta cu siguranţă şi în cazul filmului.

Prietenele s-au maturizat

Sarah Jessica Parker revine la personajul care a făcut-o celebră, Carrie Bradshow, jurnalista înnebunită de pantofii lui Manolo Blahnik şi fantezistele ţinute ale celor mai cunoscuţi designeri.

Filmul prezintă povestea ca şi cum cei patru ani de la ultima întâlnire cu personajele chiar au trecut. Relaţia dintre fete a evoluat, ele au devenit mature şi acum înţeleg altfel lucrurile. Carrie a rămas cu Mr. Big, iar fanii speră că se vor căsători. Spoturile promoţionale promit o Carrie îmbrăcată în rochie de mireasă. Nu se ştie însă dacă ea se va căsători cu Mr. Big sau nu. „Mi-a luat un an şi jumătate să pun acest film pe picioare. Oamenii vor fi fericiţi, uimiţi, dar sper că vor înţelege ceea ce s-a petrecut în viaţa lui Carrie“, a declarat actriţa Sarah Jessica Parker, citată de MSNBC.

Fanii au fost surprinşi când pe internet au apărut zvonuri potrivit cărora unul dintre personaje va muri la sfârşitul filmului. Acestea au pornit de la o declaraţie a actriţei Cynthia Nixon, care nu a dat mai multe detalii. Speculaţiile au început însă să curgă. Va muri Samantha, Mr. Big sau Charlotte? Realizatorii filmului nu au vrut să comenteze, iar regizorul Michael Patrick King a glumit pe această temă într-un interviu acordat cotidianului „The New York Times“.

Final în coadă de peşte

Realizatorii sunt foarte îndârjiţi să păstreze intriga filmului secretă până la lansarea oficială. Pelicula a fost vizionată însă de un grup de femei, mari fane ale serialului. Producătorii au oprit însă filmul cu 20 de minute înainte de final, pentru a nu risca divulgarea deznodă mântului.

La sfârşitul vizionării, fanele privilegiate au avut o mare surpriză – o întâlnire faţă în faţă cu Sarah Jessica Parker. Aceasta le-a pus să jure că nu vor divulga niciunul dintre secretele fimului prietenelor lor şi că nu vor scrie nimic pe bloguri în legătură cu ceea ce au văzut. Secretele trebuie păstrate până la final. Ca între prietene.

FIŞĂ DE FILM

„Sex and the City“/ „Totul despre sex“

> Gen: Comedie romantică
> Regie:
Michael Patrick King
> Distribuţie:
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth etc.
> Durata: 2 ore şi 15 de minute
> Premiera în România: 6 iunie 2008

CE CRED ROMÂNCELE

Va avea succes acest film?

> Anca, studentă: „Da, va avea succes. Serialul prezintă o lume la care visăm, dar la care mai avem mult până vom ajunge. Este o poveste frumoasă, naturală, plină de strălucire. Asta cred că îi garantează succesul“.

> Roxana, jurnalist: „Nu ştiu dacă va avea succes. Eu vreau să-l văd, dar din spotul de promovare nu mi s-a părut cine ştie ce“.

>Victoria, studentă: „Serialul a avut succes, cred că şi filmul va avea. Cu siguranţă că toţi iubitorii serialului vor sta cu sufletul la gură să prindă bilet. O să mă duc să-l văd. În fiecare miercuri mă duc la film, aşa că n-o să-mi scape“.

> Alexandra, arhitect: „Da, o să aibă succes. Anul trecut stăteam cu o prietenă care se uita la toate seriile. De mai multe ori“.