Evenimentul Zilei > Actualitate > TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO

TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO

Pot candida la concursuri de frumuseţe pentru bărbaţi, căci mulţi dinte ei arată foarte bine, însă puţin ştiu că, de fapt, aceste păpuşi masculine s-au născut femei.

1. Balian Buschbaum s-a născut în 1980 sub numele de Yvonne Buschbaum. În 2007 a declarat că vrea să devină bărbat, iar 2008 visul lui a devenit realitate. A suferit o operaţie de schimbare de sex, iar acum arată ca masculii din reviste.
2. Buck Angel este un fost actor de filme pentru adulţi şi a câştigat premiul "Transsexual Performer of the Year" în 2007. În prezent este lucrează ca avocat, scriitor şi profesor. Şi el s-a născut femeie.
3. Loren Cameron este un fotograf american şi un activist transsexual. El a trecut printr-un proces psihologic atunci când a devenit bărbat. La fel ca şi ceilalţi, a suferit o operaţie de schimbare de sex, iar acum arată ca un bărbat.
4. Ian Harvie este un comediant american şi a urcat pe scenă alături de multe celebrităţi, printre care şi Margaret Ch. După schimbarea de sex avută nu a mai semănat niciodată cu o femeie.â
5. Lucas Silveira a fost născut în Canada, în 1979, şi este vocalistul ci chitaristul trupei The Cliks. El şi-a făcut o schimbare de sex şi s-a transformat în bărbat.
6. Rocco Kayiatos este cunoscut ca Katastrophe şi este un producător hip-hop din America. La fel ca şi ceilalţi, el este un bprbat în toată regula. Să nu uităm că a fost şi femeie.
VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI
7. Thomas Beatie este primul bărbat din lume care a adus pe lume un copil. S-a născut femeie, însă a început să ia hormoni şi să-şi piardă din aspectul fizic feminin. Chiar şi aşa, el a putut aduce pe lume primul copil, iar apoi a făcut  o operaţie de schimbare de sex.
8. Ryan Sallans a fost născut în Kimberly ca şi Ann Sallans. El militează pentru drepturile transsexualilor şi lucrează ca avocat. A fost în nenumărate show-uri televizate, printre care şi "Larry King Live!".
9. Andreas Krieger s-a născut în Germania. A fost sportivă de performanţă şi făcea parte din echipa naţională a Germaniei. S-a retras din sport în 1990, iar în 1997 a făcut o operaţie de schimbare de sex. Între timp, înainte să devină bărbat, ea lua şi steroizi.
10. Chaz Bono a fost născut ca Chastity Bono, fiica celebrei artiste Cher. La început, pe vremea când era femeie, a devenit lesbiană înainte să împlinească 25 de ani. S-a transformat în bărbat şi e fericit cu viaţa lui în prezent.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Parlamentul European a votat ridicarea vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova
  • Stenograme: PNL trebuie să devină LIDERUL Opoziţiei
  • Directorul SRI, George Maior: "Corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Anul trecut am transmis peste 1.000 de informări către DNA

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • România este în pragul unei EPIDEMII GRAVE. Infecţiile au EXPLODAT în ultima perioadă
  • Un BMW Z4 condus de o BLONDĂ BEATĂ, fotomodel celebru, a făcut prăpăd în centrul Clujului | GALERIE FOTO
  • TOP 15 Cele mai scumpe substanţe din lume. Aurul este pe ultima poziţie | GALERIE FOTO