Evenimentul Zilei > Actualitate > TOPUL celor mai SEXY FEMEI de Halloween. Costumele MINISCULE le-au adus PREMIUL cel mare – Galerie +18
TOPUL celor mai SEXY FEMEI de Halloween. Costumele MINISCULE le-au adus PREMIUL cel mare – Galerie +18

TOPUL celor mai SEXY FEMEI de Halloween. Costumele MINISCULE le-au adus PREMIUL cel mare – Galerie +18

La fel ca în fiecare an, şi în 2017 s-a realizat un top al celor mai sexy femei de Halloween. Clasamentul se bazează pe pozele indecente trimise de „petrecăreţi”.

Poate nu au cel mai reuşit costum, sau cea mai interesantă poveste, dar cu siguranţă au câştigat inimile celor care le-au votat drept cele mai sexy femei de la petrecerile de Halloween.

Bărbaţii au decis cine sunt campioanele acestui an pe baza unor criterii foarte simple: bust, talie şi mărimea costumului. Cu cât mai minc, cu atât mai bine pentru concurentă. Situaţia nu este la fel şi pentru bust, care trebuie să fie cât mai mare pentru a se încadra în standardele concursului.

Costume aproape inexistente sau foarte mici. Sânii la vedere, machiaj strident, un zambet de milioane şi o privire ucigătoare: este reţeta succesului.

Sursă Foto: The Chive.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: