Evenimentul Zilei > Social > Top 5 filme lansate în 2021, așteptate cu sufletul la gură de români
Top 5 filme lansate în 2021, așteptate cu sufletul la gură de români

Top 5 filme lansate în 2021, așteptate cu sufletul la gură de români

Anul acesta a fost un an plin de restricții din cauza pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, marile case de producție nu și-au închis activitatea și au lansat cele mai spectaculoase ecranizări. Întreaga lume a stat cu sufletul la gură și au așteptat lansarea filmelor „House of Gucci” sau „No Time to Die”. Nici actorii români nu au stat pe tușă, fiind lansat de curând celebrul film „Zăpadă, Ceai și Dragoste”

Un weekend în familie este modul cel mai relaxant de a ne petrece timpul liber. Mulți dintre noi preferăm să ne adunăm și să privim un film sau să mergem la cinematografe, atunci când sunt deschise. Anul 2021 părea destul de compromis în materie de filme, însă pandemia nu a stat în calea marilor case de producție. Iată cinci cele mai așteptate lansări ale anului, filme care merită cu siguranță să le vedeți. Actorii voștri preferați au făcut senzație în acest an cu o serie de pelicule extrem de apreciate.

1. No Time to Die – septembrie 2021

Daniel Craig joacă din nou rolul agentului secret aflat în slujba Majestății Sale. Pelicula reprezintă cel de-al 25-lea film dedicat deja celebrului 007. Se pare că James Bond nu reușește să stea departe de aventură, așa că are parte, din nou, de o experiență deosebită, de data aceasta alături de vechiului său prieten din CIA, Felix Leiter. Cei doi pleacă în căutarea lui Valdo Obruchev, un om de știință care este răpit.

No Time to Die este ultimul film în care Daniel Craig va juca rolul principal. Filmul a fost așteptat de mulți fani ai Agentului 007, însă la fel de mult a fost așteptată și melodia filmului, interpretată de Billie Eilish.

2. The Eyes of Tammy Faye – septembrie 2021

De data aceasta vorbim despre o dramă biografică, bazată pe scenariul documentarului cu același nume lansat în anul 2000. Filmul urmărește viața lui Jim și Tammy Faye Bakker, doi televangheliști care cred cu tărie în expresia „Dumnezeu nu vrea să fim săraci”. Ei au pornit de jos și au lansat un show bazat pe religie, astfel reușind să clădească un imperiu.

Filmul a fost o surpriză plăcută chiar și pentru critici, aceștia fiind impresionați de modul în care echipa a reușit să îi transforme pe Chastain și Garfield. Fiul soților Bakker a fost și el impresionat de film și a mulțumit echipei pentru modul în care a fost prezentată povestea părinților lui. „The Eyes of Tammy Faye” are toate șansele să fie una dintre principalele candidate la Golden Globes.

3. House of Gucci – septembrie 2021

Filmul nu are nevoie de prea multe detalii, fiind extrem de mediatizat. Cea mai mare popularitate a fost atunci când celebra Lady Gaga a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu ea de pe platourile de filmare. Lungmetrajul prezintă fabuloasa istoria a familiei Gucci, mai exact, perioada în care Patrizia Reggiani plănuiește să își ucidă soțul, Maurizio Gucci.

Deși lansarea filmului a fost extrem de așteptată de către cinefili, familia Gucci nu a fost dată pe spate de modul în care a fost ecranizată o perioadă importantă și dureroasă din viața lor. Adevărata Patrizia Reggiani este dezamăgită de faptul că rolul ei va fi jucat de către Lady Gaga. Printre actorii a căror prezență în film a fost contestată se află și Al Pacino.

4. Fast and Furious 9 – iunie 2021

Seria Fast and Furious se bucură de o popularitate extrem de mare, deși a ajuns la cel de-al nouălea film. De-a lungul timpului l-am văzut pe Dominic în diverse ipostaze, însă de data aceasta este ceva puțin mai diferit. Bărbatul dur care iubește mașinile sport puternice este acum tată și ar face orice să își protejeze micuțul băiețel, pe care l-a denumit după bunul său prieten Brian. Acesta din urmă nu mai este prezent în film, însă cinefilii au avut parte de o surpriză extrem de mare atunci când vechea brigadă s-a reîntâlnit.

Fast and Furious 9 ne aduce și personaje noi, fratele mai mic a lui Dominic Torretto fiind interpretat de John Cena. Chiar dacă filmul are la bază ideea de familie, cu siguranță nu duce lipsă de acțiune, mașini sport și puțin mai mult SF de data aceasta.

5. Zăpadă, Ceai și Dragoste – septembrie 2021

Filmul românesc l-am lăsat la urmă deoarece Liviu Vârciu a reușit să cucerească inimile românilor, lungmetrajul ajungând destul de repede în topul preferințelor de pe Netflix România. Pentru cei care nu l-au văzut încă, filmul ne prezintă povestea a trei băieți de cartier care ajung după gratii, însă au și soluția de a ieși de aici fără ca cineva să îi observe. Cu o inteligență mai scăzută, aceștia se pregătesc pentru un jaf de zile mari, însă au parte de o experiență inedită. Grupul de băieți se alătură și trei infractoare sexy, care le vor fi colege în jaful cel mare.

„Zăpadă, Ceai și Dragoste” ne aduce nume celebre din România, la care nici nu te gândeai că ar putea apărea într-un astfel de film. Din echipă au făcut parte celebrul Nea Marin, Alex Velea, Dorian Popa, Carmen Tănase, Dan Negru, Alina Pușcaș, Anca Dinicu, Liviu Vârciu și lista continuă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.