Evenimentul Zilei > Monden > Ținuta lui Carmen Iohannis la vizita preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Nu au lipsit nici ochelarii de soare. Foto
Ținuta lui Carmen Iohannis la vizita preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Nu au lipsit nici ochelarii de soare. Foto

Ținuta lui Carmen Iohannis la vizita preşedintelui în Emiratele Arabe Unite. Nu au lipsit nici ochelarii de soare. Foto

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis se află într-o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la inițiativa președintelui Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Prima Doamnă a României a ales o ținută specială pentru acest eveniment.

Klaus Iohannis desfășoară o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la inițiativa președintelui Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. El și Carmen Iohannis au vizitat, sâmbătă, Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi. Președintele României a semnat și în cărțile de onoare deschise la cele două obiective.

Pentru această vizită, Carmen Iohannis a ales o rochie albastră, o eșarfă de aceeași nuanță. Ea a purat părul desprins și o pereche de ochelari de soare. Soțul său, Klaus Iohannis, a ales un costum negru. Acesta va purta o serie de consultări oficiale cu omologul său arab, președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor discuta mai multe subiecte importante atât pentru România, cât și pentru Emiratele Arabe Unite.

„Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc. Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Predențială.

Sursă Administrația Predențială

Cine o îmbracă pe Carmen Iohannis

Ținutele lui Carmen Iohannis sunt alese mereu de designerul Andreea Tincu. Aceasta a declarat că soția lui Klaus Iohannis ține cont de toate sfaturile și că este ușor de lucrat cu ea.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este că la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație.

Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică’, a mai spus Andreea Tincu pentru Impact.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: