Evenimentul Zilei > Social > Tinerii ecologiști apără planeta, dar nu renunță să o polueze!
Tinerii ecologiști apără planeta, dar nu renunță să o polueze!

Tinerii ecologiști apără planeta, dar nu renunță să o polueze!

Anul 2019 a marcat noi culmi în ceea ce privește lecțiile pe care tinerii le servesc generațiilor mai în vârstă, de la acel “cum îndrăzniți?” aruncat de Greta Thunberg în fața liderilor din întreaga lume

Americanii au făcut studii aprofundate, iar rezultatele nu sunt încurajatoare. Conform lui Bjorn Lomber de la site-ul Project Syndicate, “o dietă vegetariană reduce emisiile individuale de CO2 cu echivalentul a 540 de kilograme – adică numai 4,3% din amprenta de carbon a unui locuitor mediu dintr-o țară dezvoltată.

Mai mult, există un „efect de recul”, întrucât banii economisiți pe alimente vegetariene mai ieftine sunt cheltuiți pentru bunuri și servicii care provoacă emisii suplimentare de gaze cu efect de seră. Odată ce luăm în considerare acest lucru, regimul complet vegetarian reduce emisiile totale ale unei persoane cu numai 2%”.

De fapt, în marea tradiție marxistă, marii ecologiști de astăzi nu fac altceva decât să speculeze din punct de vedere politic temerile milenariste ale mulțimilor. Nu sănătatea planetei e preocuparea lor de căpetenie, ci posibilitatea de a parveni sau (în cazul establishmentului globalist) de a-și păstra privilegiile.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: