Mai mulți cetățeni din Iași au fost siderați când au văzut scene desprinse din filmele pentru adulți în plină stradă. Scenele erotice s-au consumat chiar pe o stradă din centrul orașului. Unul dintre trecători a semnalat incidentul la 112. Fără să le pese de consecințe sau de faptul că ar putea fi văzuți de cineva, doi tineri înfierbântați, din Iași, au pus în practică o adevărată scenă erotică.

Cei doi au fost filmaţi în data de 16 iunie, pe o stradă din zona centrală a Iaşului. Un martor a filmat scena, pe imagini fiind vizibil cum mai multe persoane trec pe lângă cei doi tineri înfierbântaţi, informează Ziarul de Iași.

Un alt martor a sunat la 112 şi a anunţat autoritățile de scena la care a fost martor fără să vrea. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi i-au identificat pe cei doi. Este vorba despre o tânără de 30 de ani şi un tânăr de 25 de ani. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional pentru actul lor indecent. Mai mult, pentru că fapta lor este infracţiune, cei doi s-au ales şi cu un dosar penal de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi riscă să fie condamnaţi la închisoare.