Evenimentul Zilei > Actualitate > Tinere strivite de tractor pe un câmp de lângă Milano. Ancheta vizează şi o româncă
Tinere strivite de tractor pe un câmp de lângă Milano. Ancheta vizează şi o româncă

Tinere strivite de tractor pe un câmp de lângă Milano. Ancheta vizează şi o româncă

Două tinere marocane care se drogau într-un lan de porumb de lângă Milano au murit după ce au fost strivite de un tractor, iar anchetatorii au aflat că în grupul care consuma substanţe interzise pe câmp a fost şi o româncă.

Carabinierii au găsit trupurile neînsufleţite după 30 de ore de căutări. Cea care a dat alarma la numărul de urgenţă a fost chiar una dintre victime. Cealaltă a fost ucisă pe loc de tractorul care împrăştia insecticid.

Tractoristul are 28 de ani şi este cercetat pentru omor după ce le-a lovit pe Hanan Nekhla și pe Sara El Jaafari, două tinere marocane. Bărbatul care conducea tractorul le-a spus anchetatorilor că nu le-a văzut. Trebuie spus că tractorul Grimm este masiv şi are 3 metri înălţime, conform ilgiorno.it.

„Sunt rănită, iar prietena mea a murit”, a spus tânăra în limba arabă, înainte să-și dea ultima suflare pe câmpul din San Giuliano Milanese. De abia după ce un interpret a tradus cuvintele, carabinierii au demarat operațiunile de căutare.

Moarte în chinuri teribile pentru tânăra marocană Sara

În cele din urmă, cele două femei au fost găsite după 30 de ore. Sara avea picioarele strivite până la bazin când a sunat la 112, iar hemoragia puternică i-a provocat moartea. Lângă trupurile neînsufleţite, oamenii legii au găsit câteva pături, sticle cu bere şi folie.

Conform ultimelor informaţii, alături Hanan şi Sara au mai fost patru bărbați și o femeie de origine română. Un bărbat a audiat la Parchetul din Lodi. Aşa s-a aflat că grupul asculta muzică în lanul de porumb și consuma droguri.

Inclusiv bărbatul a fost rănit la un picior, dar a reușit să fugă și nu s-a mai întors să vadă ce s-a întâmplat cu cei care au rămas în urmă. La jumătatea lunii iunie, italienii au fost şocaţi după ce doi copii şi un vârstnic au fost împușcați în inimă și gât într-un parc de lângă Roma.

În decembrie 2020, un cioban român de 22 de ani a ucis doi membri ai mafiei siciliene, în urma unui conflict generat de faptul că păstorul intrase cu animalele pe terenul lor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: