Evenimentul Zilei > Actualitate > Timişoara: Senseiul pedofil a fost trimis în judecată
Timişoara: Senseiul pedofil a fost trimis în judecată

Timişoara: Senseiul pedofil a fost trimis în judecată

Antrenorul de karate care a corupt sexual două fete de clasele primare a fost trimis în judecată, vineri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a anunţat că a fost finalizată ancheta în cazul lui Dan Pârvan, bărbatul de 59 de ani, antrenor de karate cu rezultate deosebite, şi centura neagră, care s-a dovedit a fi un pedofil de cea mai joasă speţă.
Profesorul de karate de la Timişoara le obliga pe elevele sale minore să îi facă sex oral pentru a obţine centura galbenă. În acest timp, el le fotografia. „Mi-a spus să îi înghit jucăria dacă vreau să devin campioană”, le-a povestit părinţilor una dintre cele două victime. Antrenorul le-a spus părinţilor fetelor că acestea au potenţial şi trebuie antrenate separat ca să facă performanţă. În timp ce familiile le credeau pe fetiţe la antrenamente, sensei Dan Pârvan le ducea în biroul său de la Universitatea de Ştiinţe Agricole a Banatului şi le supunea la perversiuni sexuale. În calculatorul antrenorului au fost găsite mai multe poze şi filmuleţe în care apăreau cele două fetiţe de clasa a III-a şi a IV-a.
Potrivit rechizitoriului, anchetatorii susţin că „prin constrângere morală şi profitând de vârsta părţilor vătămate (în vârstă de 9 ani, respectiv 10 ani), în perioada februarie 2012- septembrie 2012, în mod repetat, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale orale cu minorele, respectiv a săvârşit acte cu caracter obscen asupra sau în prezenţa acestora. Cu ocaziile  susmenţionate, inculpatul a efectuat fotografii care au fost scoase de acesta la imprimantă după care au fost arătate minorelor; de asemenea, inculpatul le-a arătat celor două minore şi alte fotografii cu caracter obscen”.
Karatistul Dan Pârvan a fost trimis în judecată pentru viol asupra unei persoane care nu a împlinit vârsta de 15 ani şi corupţie sexuală. El riscă între 10 şi 25 de ani de puşcărie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: