Evenimentul Zilei > Monden > The Crown: Povestea dramatică dintre prințul Charles și prințesa Diana, interpretată de Dominic West și Elizabeth Debicki
The Crown: Povestea dramatică dintre prințul Charles și prințesa Diana, interpretată de Dominic West și Elizabeth Debicki

The Crown: Povestea dramatică dintre prințul Charles și prințesa Diana, interpretată de Dominic West și Elizabeth Debicki

Schimbare de actori în celebrul serial The Crown. Sezonul 5 va avea doi noi interpreți în rolul Prințului Charles și al Prințesei Diana. În perioada cea mai frământată a relației lor: divorțul.

Au apărut primele imagini. Serialul celebru The Crown, de la Netflix, i-a acordat încă o dată creditului prințului Charles când vine vorba de aspectul său, așa cum se vede în primele imagini ale lui Dominic West în rolul Prințului Charles. Iar Elizabeth Debicki completează într-un mod admirabil în rolul prințesei Diana.

În imagini vedem o Diana plină de gânduri sumbre și pe Charles, cu una er absent, amândoi cel mai probabil că se gândesc la căsătoria lor eșuată. Debicki este imaginea perfectă Lady Di, iar Prințul Charles seamănă foarte mult cu Dominic West,  au inclus chiar și buclele sale de păr. De altfel, actorul Dominick West are o experiență vastă atunci când vine vorba de a face față dramelor maritale.

Din imaginile prezentate de autorii serialului The Crown, se vede că sezonul va relua rapid locul unde au rămas: La marginea prăpastia, momentul în care căsătoria regale care se prăbușește. Se presupune că sezonul 5 va urma firul epic al  amarului divorț dintre Charles și Diana până la începutul anilor ’90 (ce este scris în scrisoarea din poala Dianei?).

Actriță nouă în rolul Reginei Elisabeta a II-a

Va fi inclus și „anul oribil” al Reginei, cu sezonul 6, intrând în detaliile evenimentelor care au dus la Moartea Prințesei Diana. Debicki și West o înlocuiesc pe Emma Corrin și Josh O’Connor pentru acest capitol următor, întrucât spectacolul continuă doar pentru încă 2 sezoane cu noua sa distribuție. Printre noile adăugiri în distribuție se numără Imelda Staunton care preia rolul reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul prințului Philip și Lesley Manville în rolul prințesei Margareta.

Prințul Charles și prințesa Diana și-au anunțat separarea oficială în decembrie 1992. Anul 1992 ar putea oferi scriitorilor The Crown suficiente materiale pentru întregul sezon, deoarece 3 din 4 copii ai reginei Elisabeta s-au separat de partenerii lor. Episoade alimentate de scandalurile publice ale lui Charles, de soția prințului Andrew, făcând plajă topless cu un prieten de sex masculin.

Despre extinderea The Crown pentru un al șaselea sezon, scenaristul Peter Morgan a declarat pentru Deadline că evenimentele acoperite în următoarele 2 sezoane nu vor aduce spectatorii mai aproape de ziua de azi, ci le vor permite „să acopere aceeași perioadă mai detaliat”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.