Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroare in Capitală! Execuție mafiotă în Piața Constituției. UPDATE
Teroare in Capitală! Execuție mafiotă în Piața Constituției. UPDATE

Teroare in Capitală! Execuție mafiotă în Piața Constituției. UPDATE

Duminică noapte un bărbat a fost împușcat mortal în Piața Constituției. Din primele informații se pare că este vorba despre o reglare de conturi.

 UPDATE: Noi detalii despre confruntarea violentă din Piața Constituției. Bărbatul rănit în Piața Constituției spune că nu s-a tras cu pistolul şi că nu a fost vorba de o răzbunare mafiotă.

Conform informațiilor obținute de Antena 3, criminaliștii se află în Piață pentru reconstituire. Victima a decedat de la o lovitură cu o bâtă în cap, nu a murit împușcat. Pistolul cu care s-a tras era pistol cu gaz nu cu gloanțe.


A fost o execuție mafiotă. Un grup de bărbați au împușcat un alt bărbat, altul fiind grav rănit, în urma unei răfuieli în centru Capitalei. Nu se cunoaște încă motivul disputei. Poliția, jandarmii au intervenit să aplaneze conflictul.

Bărbatul împușcat a murit. Medicii nu i-au putut salva viața după minute bune în care l-au resuscitat.

„În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite , iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri.
La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere.
Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, scrie cancan.ro.

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: