Evenimentul Zilei > Actualitate > Momentul TERIFIANT în care o fetița CADE ÎN GOL de la etajul cinci. Cum au salvat-o doi bărbați – VIDEO DRAMATIC
Momentul TERIFIANT în care o fetița CADE ÎN GOL de la etajul cinci. Cum au salvat-o doi bărbați – VIDEO DRAMATIC

Momentul TERIFIANT în care o fetița CADE ÎN GOL de la etajul cinci. Cum au salvat-o doi bărbați – VIDEO DRAMATIC

Incident dramatic, într-un orășel din Rusia, surprins de camerele de supraveghere. O fetiță de șase ani a căzut în gol de la etajul al cincilea al apartamentului în care locuia.

Trecătorii au văzut că fetița era atârnată de pervazul exterior al geamului și că este la un pas să plonjeze în gol și s-au mobilizat să o prindă.

Doi bărbați s-au alăturat, cu mâinile întinse, pentru a prinde copilul sau măcar să mai atenueze din impactul cu solul. 

Din fericire, fetița s-a ales doar cu câteva zgârieturi, în timp ce a căzut la sol, acest lucru datorită celor doi bărbați care au încercat să o prindă.

Unul dintre salvatori s-a ales cu un tendon răsucit, însă este în afara oricărui pericol.

 

Watch video!
var w=window,d=document,e;w._fpes||(w._fpes=[],w.addEventListener(„load”,function(){var s=d.createElement(„script”);s.src=”//foliovision.com/flowplayer/6.0.5/embed.min.js”,d.body.appendChild(s)})),e=[].slice.call(d.getElementsByTagName(„script”),-1)[0].parentNode,w._fpes.push({e:e,l:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/fv-flowplayer.min.js”,c:{„ratio”:1.2676,”rtmp”:0,”live”:false,”origin”:”http://dailybreak.ro/?p=35752&preview=true”,”swf”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/flowplayer.swf?ver=6.4.2″,”swfHls”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/flowplayerhls.swf?ver=6.4.2″,”embed”:{„library”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/fv-flowplayer.min.js”,”script”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/embed.min.js”,”skin”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/css/flowplayer.css”,”swf”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/flowplayer.swf?ver=6.4.2″,”swfHls”:”//dailybreak.ro/wp-content/plugins/fv-wordpress-flowplayer/flowplayer/flowplayerhls.swf?ver=6.4.2″},”adaptiveRatio”:false,”clip”:{„sources”:[{„src”:”http://dailybreak.ro/wp-content/uploads/2018/12/mahachkala_devochka_spasli.mp4″,”type”:”video/mp4″}]}}});

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: