Evenimentul Zilei > Actualitate > Tequila sunrise by Ciolacu și Grindeanu la Vama Veche. Amândoi s-au încurcat în ritualul cu lămâia și cu sarea
Tequila sunrise by Ciolacu și Grindeanu la Vama Veche. Amândoi s-au încurcat în ritualul cu lămâia și cu sarea

Tequila sunrise by Ciolacu și Grindeanu la Vama Veche. Amândoi s-au încurcat în ritualul cu lămâia și cu sarea

Nu s-au dus la Vama Veche ca să își găsească pereche, ci mai degrabă să-i dea peste nas premierului Cîțu, care se lăudase că are să petreacă de pe litoralul românesc până în zori.

Dar, dacă tot au ajuns în Vamă, după ce s-au fotografiat și-au postat pe Facebook mesaje pentru premier, politicienii PSD au zis să se și distreze. Iar distracția în Vamă – aproape că e tradiție – începe cu tequila.

Așadar, ca să rămână în trendul și spiritul stațiunii, Ciolacu și Grindeanu și-au comandat câte un shot de tequila. Acestea le-au fost servite european – mexicanii nu au obiceiul împământenit pe bătrânul continent de a folosi lămâia și sarea ca ingrediente – așa că fiecare a primit câte o felie de lămîne și o doză e sare.

Modelul e sare, tequila și lămâie la final, să taie puțin din gustul greu al băuturii.

Începutul a fost bun. Ambii au turnat sarea corespunzător pe curbura dintre degetul mare și cel arătător al mâinii îndoite. Dar lucrurile s-au precipitat, Ciolacu a vrut să dea noroc cu Grindeanu, s-a agitat, a lins sarea și, în loc să dea paharul peste cap, a băgat în gură bucata de lămâie, cu tot cu coajă. Abia apoi a băut.

Grindeanu a respectat primii doi pași, dar la final n-a știut ce să mai facă și cu lămâia, așa că a abandonat-o pe masă.

Noaptea a continuat, pentru liderii PSD, în spiritul Vamei. Au dat o tură pe la mai multe terase, au ascultat muzică ba, spun sursele au și dansat.

Cîțu, replică pe Instagram

În cursul zilei de duminică, premierul i-a răspuns lui Marcel Ciolacu la întrebarea ”Florin, noi suntem aici. Tu?!” cu un mesaj la fel de ironic precum interpelarea. ”Rămâneți în vacanță până în 2028” (dupa viitoarele alegeri parlamentare), le-a transmis acesta PSD-iștilor.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: