Evenimentul Zilei > Actualitate > Teoria conspirației la Timișoara: probele bebelușilor infectate intenționat
Teoria conspirației la Timișoara: probele bebelușilor infectate intenționat

Teoria conspirației la Timișoara: probele bebelușilor infectate intenționat

Primarul Timișoarei a avansat ideea că cei 10 bebeluși care au ieșit pozitivi la testarea pentru SARS-COV 2 erau, de fapt, sănătoși. Edilul lasă de înțeles că mâini criminale ar fi infestat în mod intenționat probele.

Bebelușii care au venit pe lume în Maternitatea Odobescu din Timișoara,zilele trecute, sunt bine. Testele au ieșit negative. Primarul orașului însă a lansat, marți, ideea că aceștia nu au fost niciodată bolnavi, de fapt. La mijloc ar fi fost interese de altă natură.

”Din cei 10 bebeluși care la primul test au apărut ca fiind pozitivi, 9 de fapt nu au fost pozitivi și e greu de crezut că al 10-lea a fost pozitiv. El, împreună cu mama sa acum sunt pozitivi, e vorba de cei din Hunedoara, de la Lupeni. Între timp s-au înregistrat contacte și nimeni nu poate demonstra că virusul a fost luat din Maternitatea Odobescu. (…)

Cel mai probabil s-au infectat probele, dacă nu cumva e altceva”, a declarat Nicolae Robu, marți, în conferința de presă săptămânală susținută online.

Amintim că, în urma scandalului izbucnit după infectările de la această unitate sanitară a fost revocată din funcție șefa DSP Timiș, la mai puțin de o lună de la numire.

În urma problemelor constatate în urma anchetei DSP, Maternitatea Odobescu a fost amendată cu 10.000 de lei. Amenda, spune primarul, a fost plătită, la jumătate, în termenul legal.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: