O fotografie cu prima doamnă a Americii, Melania Trump, arătând relaxată și zâmbind la bordul Marine One a  dat iar  aripi unor teorii ale  conspirației.

Internauţii spun că președintele Donald Trump face campanie alături de sosia Melaniei Trump

Teoria conform căreia Casa Albă folosește o sosie în locul adevăratei Melania Trump există încă din 2017 cel puțin. O imagine a cuplului prezidențial american făcută duminică a turnat puțină benzină pe focul conspirativ.
Opinia publică crede că adevărata primă doamnă nu ar zâmbi niciodată aşa,  iar discuția s-a concentrat asupra persoanei care ar putea fi în locul Melaniei. Ca dovadă că pe Twitter mulţi comentatori susţin ideeaa cu „sosia Melaniei”.

Mai jos vă prezentăm imaginile care pun pe jar social media, în special ultim aparaţie de duminică a Melaniei Trump unde o vedem extrem de zâmbitoare, ceea ce nu-i stă în fire după cum ştim.

Sursa foto: Twitter.

Mai multe despre teoria conspiraţiei cu privire la Melania Trump puteţi citi aici: Dezvăluire care a şocat SUA: Melania Trump NU ESTE Melania Trump. Video în articol

Image

Image

Image

Image

 

Image

O teorie a conspirației, care are ceva argumente la bază a declanşat polemici infernale pe Internet. Teoria susține că soția președintelui SUA, Melania Trump, ar fi fost înlocuită cu o femeie având un aspect aproape asemănător cu al fostului manechin.

Astăzi, este rândul președintelui SUA să se afle în centrul unei teorii a conspirației care câștigă teren în mediul online. Utilizatorii de internet au dezvăluit pe rețelele sociale, o teorie conform căreia Melania Trump a fost înlocuită cu o sosie.

Care ar fi motivul? Ce se ascunde de fapt? Sunt întrebări fără răspuns

De exemplu actrița Andrea Wagner Barton și-a împărtășit opinia pe Facebook, întrebându-se dacă prima doamnă a țării fusese înlocuită cu o altă femeie cu aspect asemănător. Deoarece unele gesturi chiar şi chipul nu se potrivesc cu Melania cea reală.

Ea a scris: Este ea sau nu! În timpul discursului său de astăzi a existat o sosie în locul Melaniei?

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE