Evenimentul Zilei > Actualitate > TENSIUNI la Exatlon. Concurenții au SPUS TOTUL. Cine este cel care a stârnit SCANDALUL în concurs
TENSIUNI la Exatlon. Concurenții au SPUS TOTUL. Cine este cel care a stârnit SCANDALUL în concurs

TENSIUNI la Exatlon. Concurenții au SPUS TOTUL. Cine este cel care a stârnit SCANDALUL în concurs

Tensiuni între concurenții de la Exatlon. Într-un moment de deplină sinceritate aceștia și-au spus ce au pe suflet, iar situașia nu este deloc plăcută.

Astfel, Războinicul Alex Stoica a rupt tăcerea, spunând fără menajamente care este concurentul pe care nu-l suportă deloc. 

„Din echipa Faimoşilor aş vrea să dau peste Costin, fotbalistul ăla, să-l mănânc. Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc, nu-mi place ca şi caracter”, a spus Alex Stoica, potrivit Libertatea.ro. 

La rândul său, Iulian Angelescu, care nu a participat la jocul pentru bani din cauza unei accidentări, a făcut referire tot la Costin, după ce a aflat că au existat controverse în cealaltă echipă. 

„Astăzi nu voi concura, mi s-a spus să stau o zi pe bară, nu este ceva foarte grav. Când am vrut să urc pe acea bârnă, am pus mâna, în loc să merg constant, mi-a alunecat piciorul, iar umărul mi-a ieşit. La picioare pot să-mi pun singur, tendonul. Adică nu e ceva grav. Numai că am auzit că au fost anumite controverse în echipa cealaltă, de la un singur om, şi vreau să specific un lucru, că el e fotbalist şi ştie despre ce e vorba. Şi ar trebui să vadă şi să empatizeze mai mult cu omul şi să zică „bă, dacă aş fi fost eu în locul lui?”. M-a deranjat treaba asta pentru că nu mi se pare fairplay ca atunci când e rănit ca tu să spui că vrei punctu, s-a lăsat, nu ştiu cum. Mă refer la Costin”, a spus Anghelescu. 

La rândul său, Costin i-a răsuns lui Anghelescu: 

„Nu ştiu despre ce vorbeşti, sincer. Nu este adevărat. Singura chestie pe care am spus-o despre tine a fost că îmi pare rău, că te-ai dus la ambulanţă, nu voiam niciun punct. Cine ţi-a zis ţie? Cui i-am zis? Tu mă acuzi pe mine, întinzi şi degetul. Care echipă? Eu sunt accidentat dinaintea ta şi tot vreau să concurez aşa. Nu mi-e frică de tine. Noi am rămas ultimii, trebuia să fim rezerve”, a spus Faimosul Costin. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: