Conducerea formației din Copou a cerut, astăzi, ajutorul poliției comunitare, pentru a-l opri pe antrenor italian să intre în vestiarul echipei. În urmă cu două zile, CSM Iași a anunțat că a reziliat contractul cu Napoli, dar și că italianul a primit în cont cei 18.000 de euro din partea clubului. Tehnicianula vrut să intre în vestiar, iar Florin Prunea, președintele echipei, a chemat Poliția Locală.

„Am încercat să avem o discuţie. Lucrurile, din punctul nostru de vedere, sunt clare. Din punct de vedere legal noi am procedat corect. Am reziliat contractul şi am făcut plata. Noi am respectat legea. Nu mai avem ce să comentăm. Lucrurile sunt clare. 

Dacă nu pleacă, înseamnă că-i place la Iaşi. Eu cred că o să plece pentru că, băinuiesc, are familie acasă. Noi respectăm legile ţării unde muncim. El trebuie să respecte legile ţării în care trăim. Trebuie să predea maşina clubului, în cel mai scurt timp. M-a uimit modul in care procedează. Nu e bine ceea ce se întâmplă, dar din punctul nostru de vedere am facut ceea ce trebuia. E un om care a avut cele mai bune rezultate ale clubului. 

Jucătorii trebuie să fie conştienţi că nu este problema lor. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem antrenor”, a declarat Florin Prunea.

 

Te-ar putea interesa și: