Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători ai MTV EMA 2012. Vezi cum s-a făcut Kim Kardashian de râs pe scenă| FOTO

Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători ai MTV EMA 2012. Vezi cum s-a făcut Kim Kardashian de râs pe scenă| FOTO

Taylor Swift a spart gheaţa şi a devenit "Best Female" la Frankfurt, la cea de-a 19-a ediţie a MTV European Music Awards.

"Este primul meu premiul EMA şi vreau să le mulţumesc fanilor care m-au votat. Doamne, chiar este real! Multumesc MTV" , a declarat ea foarte emoţionată.

Premiile pentru "Best Live" şi "Best Look"  au comepleşit-o însă. Tot ei i-a revenit şi misiunea de a închide show-ul cu piesa "We Are Never Ever Getting Back Together".

Carly Rae Jepsen se poate lăuda cu doua trofee câştigate, pentru "Best Song" şi "Best Push".

Ne puteți urmări și pe Google News

Justin Bieber a reuşit aceeaşi performanţă trei ani consecutivi, luând şi în 2012 premiul "Best Male" după ce a câştigat la această categorie şi în 2010, şi în 2011, palmares la care a adăugat în acest an şi "Best Pop", dar şi "Best World Stage".

Premiul special "Global Icon Award" a fost  acordat post mortem artistei Whitney Houston, şi a fost prezentat de Alicia Keys, care a luat trofeul pentru a-l duce familiei cântăreţei.

Nicki Minaj a devenit în acest an "Best Hip Hop", Lana Del Rey - "Best Alternativ", David Guetta - "Best Electronic", iar One Direction se numără de asemenea printre cei care au plecat de la gala MTV EMA 2012 cu 2 premii, pentru "Best New" şi "Biggest Fans".

Seara nu a fost lipsită de incidente. Kim Kardashian s-a impiedicat la intrarea pe scenă pentru a prezenta "Best Song", iar într-o pauză a show-ului, în cadrul unui interviu din culise, ea a declarat că a alunecat din cauza pantofilor.

Concertele care au electrizat publicul au fost susţinute de Taylor Swift, Alicia Keys, No Doubt, Psy, Muse, Pitbull, fun., Carly Rae Jepsen, Rita Ora şi The Killers. Taylor Swift

Carly Rae Jepsen

Alicia Keys No Doubt

Psy

Muse Pitbull Rita Ora

The Killers

Cea de a 19-a ediţie a MTV EMA 2012 a fost prezentată de Heidi Klum şi a adunat cele mai importante nume ale muzicii internaţionale, care au susţinut concerte spectaculoase într-un cadru care a îmbinat tematica de circ şi cabaret, cu efecte pirotehnice, show-uri de lumini, costume senzaţionale susţinute de coafuri şi machiaje pe masură. Heidi Klum FOTO: REUTERS