Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor riscă închisoare. Cum a ajunsă să bată doi polițiști
Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor riscă închisoare. Cum a ajunsă să bată doi polițiști

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor riscă închisoare. Cum a ajunsă să bată doi polițiști

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor ar putea ajunge la închisoare după ce a fost trimis în judecată fiind acuzat că a agresat doi polițiști locali.

Procurorii cer o condamnare cu închisoare pentru Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, acuzat că a bătut doi polițiști locali. Acesta a fost trimis în judecată, iar procesul se va judeca în câteva săptămâni. Florin Bărbascu este acuzat de ultraj și loviri, după ce a avut o altercație cu doi lucrători din cadrul Poliției Locale, în luna martie a acestui an, după cum relatează wowbiz.ro.

În actul de acuzare, procurorii vorbesc despre un concurs de infracțiuni, în cazul tatălui Cătălinei Ponor.

Incidentul pentru care Florin Bărbascu a fost trimis în judecată s-a petrecut la începutul lunii martie, mai precis pe 6 martie 2021.

Tatăl campioanei de gimnastică a ajuns în cătușe după un incident în care au fost implicați și doi polițiști locali. Totul ar fi pornit din cauză că polițiștii locali nu i-au permis accesul tatălui gimnastei, pe o stradă revervată riveranilor. Aceasta în condițiile în care omul deținea în zona respectivă o sală de sport.

Tatăl Cătălinei Ponor a fost încătușat

Evenimentul a fost surprins de imaginile înregistrate pe camerele de supraveghere. Astfel, din înregistrările video se observă cum bărbatul poartă o discuție cu cei doi polițiști și le arată, ceva pe telefon – actele care justificau prezența sa în zonă. Apoi îi invită pe aceștia în locație pentru a le pune la dispoziție și documentele în origina, pentru a le demonstra că nu este un intrus. Aceștia refuză să dea curs invitației sale, iar discuția degenerează.

Polițiștii au încercat să-l oprească, în vreme ce Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, le-a cerut să nu-l atingă. Acesta a intrat în locație cu forța, fără ca cei doi lucrători să reușească să-l oprească.

Ulterior, la fața locului și-au făcut apariția mai mulți polițiști care au intrat în sală și l-au încătușat pe Florin Bărbascu.

Îngrijiri medicale pentru polițiștii acuzați

Cazul a ajuns în atenția procurorilor care au cerut reținerea bărbatului pentru agresiune, însă judecătorii au decis ca acesta poate fi cercetat sub control judiciar.

Conform unui comunicat de presă, cei doi polițiști locali implicați în altercație au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor.

La rândul său, acesta s-a dezvinovățit, spunând că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

Sursa foto: Wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: