Un bărbat și-a violat fiica vitregă de mai bine de 60 de ori, totul în decursul a cinci ani. Fetița iubitei sale nu a împlinit 14 ani. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol. Perversul a recunoscut fapta în principiu, dar le-a spus anchetatorilor că fata ar fi consimțit. 

Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei a anunțat, marți, că a dispus trimiterea în judecată a unui recidivist acuzat că, începând de la sfârşitul anului 2013 şi până înainte de Crăciunul anului 2018 a constrâns-o pe fetița concubinei sale să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale, prin constrângere fizică şi morală, informează Libertatea.

În rechizitoriu se arată că bărbatul a profitat şi de faptul că fetița se afla în îngrijirea sa, fiind fiica concubinei sale. 

Anchetatorii au stabilit că bărbatul ar fi comis cel puţin 60 de asemenea acte. Procurorii menționează că bărbatul a recunoscut fapta în principiu, dar a susţinut că fetița chiar şi-ar fi dorit activitatea sexuală la care a constrâns-o, în pofida vârstei fragede pe care aceasta o avea în acel moment. Violatorul se află, în prezent, în arest preventiv.