Evenimentul Zilei > Actualitate > Țările care le FURĂ PRIVIRILE turiştilor şi unde trăiesc cele mai FRUMOASE FEMEI. Pe ce loc se află ROMÂNIA | GALERIE FOTO
Țările care le FURĂ PRIVIRILE turiştilor şi unde trăiesc cele mai FRUMOASE FEMEI. Pe ce loc se află ROMÂNIA | GALERIE FOTO

Țările care le FURĂ PRIVIRILE turiştilor şi unde trăiesc cele mai FRUMOASE FEMEI. Pe ce loc se află ROMÂNIA | GALERIE FOTO

În lume există aproape 200 de state, iar discuţiile despre ţările cu cele mai frumoase femei au devenit, de-a lungul timpului, ceva obişnuit.

  MOSCOVA a îndreptat spre Occident tunul TANCULUI NUCLEAR. Cum arată arma TERIBILĂ care a ÎNGROZIT Europa | GALERIE FOTO 

Cu toate acestea, frumuseţea este un termen relativ şi nu există un top universal valabil cu ţările în care se află cele mai frumoase femei din lume.

Unele topuri iau în considerare doar ţările cu mare vizibilitate turistică, în timp ce altele par să preia ideile preconcepute despre frumuseţea rusoaicelor, ale franţuzoaicelor sau ale japonezelor.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, care ar fi ţările cu cele mai frumoase femei, conform majorităţii topurilor care circulă pe Internet. Află pe ce loc se află România!


  Arma TERIBILĂ care ÎNGROZEŞTE Rusia. Cum arată, în INTERIOR, cel mai modern SUBMARIN NUCLEAR american | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.