Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol
Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol

Țara lui Klaus Vodă: Dacă e o gripă ușoară, de ce fac CSAT? CSAT înseamnă pericol

Joi, 27 februarie 20 20, a avut loc, de la 19 la 20, obișnuitul dialog cu Monica Mihai de pe site-ul Mediafax.

Jurnalistul a declarat joi, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că e foarte greu să se lase convins acum de ceea ce spune președintele Iohannis despre coronavirus, după ce acesta a fost prezentat într-un mod înfricoșător:

Dacă inițial, în 5 februarie, când era în China, se spunea e o gripă, sigur că o să o luați, dar s-a prezentat ca un… nu numai ca rapiditate, ca ceva înfricoșător. Este foarte greu să vină acum să mă convingă pe mine Klaus Iohannis, când timp de două săptămâni am fost bombardați tocmai de ei. Păi domnișoară, domnii ăștia specialiști, Raed Arafat și Cercel de ce n-au zis atunci? Atunci erau, mai țineți minte? Ieșeau și spuneau e periculos, cutare, acum au primit dispoziție și spun domnule, nu e chiar așa. Dar e târziu”.

Ion Cristoiu este și mai circumspect după declarațiile recente ale ștabilor din Sănătate, cărora este vorba doar de o formă de gripă și trebuie să avem grijă să nu se răspândească:

Bun și atunci eu întreb: Dacă e așa, așa e, da, de ce au făcut CSAT? Nu înțelegeți că este o schizofrenie? CSAT înseamnă că e pericol. Trebuie să faci CSAT pentru gripă? Schizofrenia constă în faptul că pe de o parte ei vin, cel puțin în România, și spun nu e nicio problemă e o gripă ușoară și ei fac CSAT. Păi de ce au făcut CSAT? Fac CSAT pentru gripă?”.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE