„În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, în ultimele 24 de ore, 9.590 de poliţişti au acționat în teren, la nivel național, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.949 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 292 de aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.246 de evenimente, dintre care 2.741 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 902 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 182 de persoane. Față de 83 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

De asemenea, au fost identificate 52 de persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut.

În ultimele 24 de ore, în urma acţiunilor desfăşurate pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere, au fost reţinute 349 de permise de conducere şi au fost retrase 159 de certificate de înmatriculare auto”, anunță Inspectoratul General al Poliției Române, în comunicatul de presă publicat pe site-ul instituției. 

Te-ar putea interesa și: