Evenimentul Zilei > International > Susținătorii lui Trump sunt convinși că fiul lui John F. Kennedy este în viață
Susținătorii lui Trump sunt convinși că fiul lui John F. Kennedy este în viață

Susținătorii lui Trump sunt convinși că fiul lui John F. Kennedy este în viață

Unii QAnon-ers cred că John F. Kennedy a fost la un miting MAGA, chiar dacă acesta a murit în urmă cu două decenii. Cel despre care s-a spus că este Kennedy Jr. a fost văzut în weekend, în timpul mitingului de la Wellington, Ohio.

Acest miting a fost primul găzduit de Donald Trump de la părăsirea funcției de președinte, marcând începutul turneului său în diferite state. Sute de susținători ai lui Trump s-au adunat pe 26 iunie în Ohio. Printre aceștia, a fost prezent și Vincent Fusca, care a fost “confundat” cu John F. Kennedy Jr.

Fusca se mândrește cu 161.000 de susținători pe Twitter, spunând despre el că este un soț iubitor, un tată, un patriot și un susținător al lui Trump. În timp ce majoritatea oamenilor au înțeles că J.F.K Jr. a murit într-un accident de avion în 1999, unii membri QAnon susțin că acesta și-a falsificat moartea și că va urma să apară ca să-l ajute pe Trump să conducă Statele Unite.

“Cine ar putea crede că JFK. Jr este susținătorul lui Trump ?”

Unii utilizatori din social media au susținut că Fusca nu a negat faptul că ar fi Kennedy Jr., evitând întrebare de fiecare dacă când îi era pusă. Probabil, inclusiv el se amuza pe seama acestei presupuneri.

Alții au susținut faptul că este evident că Fusca nu are vreo legătură cu JFK Jr.  „ Declarațiile QAnon sunt atât de departe de realitate. Este amuzant, dar și înspăimântător, deoarece acești oameni au voie să voteze, să conducă autovehicule și să dețină arme de foc.”

 

O altă persoană a spus: „JFK Jr. este mort de 22 de ani. Chiar dacă era încă în viață, nu exista vreo cale ca un Kennedy să apară la MAGA.” “Cine ar putea crede că JFK. Jr este susținătorul lui Trump ?”

În timpul discursului ținut de Trump, acesta l-a atacat pe republicanul Anthony Gonzalez, pe care îl consideră învechit și un fals republican. Gonzalez a votat în favoarea destituirii lui Trump, motiv pentru care acesta a avut o reacție atât de dură la adresa lui. Trump este așteptat în următoare perioadă în Mexic și în Florida, a spus Uniland.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: