Vineri seară, miza uriașă și suspansul au ținut telespectatorii lipiți de ecranul televizorului. La „Survivor România”, show-ul fenomen difuzat de Kanal D. Faimoșii și Războinicii au luptat pentru imunitatea în fața eliminării. Spectacolul în sine și carisma competitorilor au cucerit țara, generând un rating de 12,4% și 26,7% cotă de piață, pe targetul național.

Peste două milioane de telespectatori (2.188.000) au urmărit, în medie, în fiecare minut, soarta concurenților în Republica Dominicană. Show-ul televiziunii turce a dominat pe toate targeturile.

Faimoșii de la Survivor au câștigat primul joc de imunitate

Câștigători, în prima luptă pentru imunitate, au fost Faimoșii, după o bătălie extrem de disputată. Ea s-a finalizat printr-o ștafetă pe un traseu spectaculos, ce le-a provocat unora dintre concurenți atacuri de panică. Traseul a inclus un tobogan gigant, de pe care se plonja, de la 20 de metri, într-o piscină adâncă. O altă piatră de încercare a fost un pod cu scări orizontale din sfoară, a cărui traversare necesită echilibru și multă atenție, dar îndemânare și concentrare la final.

Zannidache a înscris punctul care a adus victoria Faimoșilor, concurând cu Mellina la proba de indemanare. Faimoșii au câștigat și Imunitatea și un coș plin cu ouă, aliment necesar pentru concurenți. Competiția de vineri seară a avut parte și de două departajări electrizante prin foto finish.

Moroșanu a fost dat pe mâna medicilor

Frica de înălțime sau, după caz, apa le-au dat mari bătăi de cap Amnei, Alexandrei Stan, dar și războinicei Marilena. Aceasta a reușit să depășească un moment aproape paralizant de panică și să înscrie punctul în favoarea colegilor ei. Profesionistul Cătălin Moroșanu, care în pauza dintre sezoane și-a încercat puterile în politică, a trăit și el mari emoții. După câteva lovituri succesive în momentele plonjării în piscină, a avut nevoie de o scurtă intervenție a medicului.

Războinicul Sorin, propus spre eliminare în Consiliul Survivor România

În primul Consiliu al celui de-al doilea sezon, în urma voturilor exprimate de coechipierii săi, Sorin a fost nominalizat spre eliminare. Telespectatorii au luat parte la sesiunea de votare, prin care și-au exprimat opțiunea ca preferatul să poată rămâne în concurs.

Sâmbătă seara va urma cel de-al doilea Joc de Imunitate și un nou Consiliu în care echipa care pierde își va nominaliza, spre eliminare, un jucător. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, va da semnalul Start Vot, dar și Stop Vot special către telespectatorii Kanal D, care pot vota în timpul Consiliului.