Una din cele mai cunoscute cântărețe din România trece prin cele mai fericite clipe din viața ei. Ea se pregătește să devină din nou mămică, acest lucru după ce a reușit să țină în secret timp de câteva luni faptul că este însărcinată. Este vorba despre cântăreața Olguța Berbec, însărcinată pentru a două oară. Ea a anunțat vestea fanilor ei postând o poză alb-negru în care i se vede burtica de gravidă.

Artista mai are o fetiță

Olguța Berbec are 36 de ani și este însărcinată cu al doilea copil.Ea și saxofonistul Remus Novac mai au o fetiță, pe care o cheamă Cezara. Fetița a început școala anul acesta. Atât pe 14 septembrie, cât și în alte zile în care a făcut diferite postări pe rețelele de socializare, solista de muzică populară și-a ascuns sarcina adoptând diferite poziții în care s-a lăsat fotografiată sau a îmbrăcât haine largi. Atunci când a descris imaginea emoționanta prin care a arătat că este din nou gravidă, ea a pus un emoticon care arată o inimă albă.

Felicitată de vedete, prieteni și fani

Prietena ei cea mai bună, Vlăduța Lupău,a felicitat-o. De asemenea, același lucru l-au făcut Anamaria Prodan și Mihai Morar.

“Woowwww… ce frumos… mă bucur tare că nu ați lăsat-o pe Cezara singură la părinți… Sarcină ușoară, draga mea”, “Felicitări, draga mea dragă! Ce poate fi mai frumos decât imaginea unei femei în pântecele căreia există viață! Te cuprind într-o îmbrățișare sufletească”, “Doamne, ce nas am!! Sarcină ușoară, iubita mea frumoasă, mă bucur din suflet pentru voi!! Să zic că o să fie un Remus mic!! Cât m-am emoționat!!”, “Sarcina te face și mai frumoasă!! Sarcină ușoară și să vină bebe sănătos, îl așteptăm”, “Un frățior pentru Cezara? Felicitări și sarcină ușoară!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postările vedetei pe Instagram și Facebook.

Olguța Berbec și Remus Novac, căsătorie fericită

Olguța Berbec este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. De mai bine de patru ani, ea este casatorită cu soțul ei, Remus Novac. La nunta cu soțul ei, saxofonistul Remus Novac au fost peste 100 de invitați care s-au bucurat pentru ei și i-au felicitat.

“Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi, potrivit cancan.ro